Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

ntvsporu açın efsanelerimiz sahada.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

ntvsporu açın efsanelerimiz sahada.

Maçın sonundaki takım gözümün önünden gitmesin diye

hiçbir şey seyretmiyorum artık

İnşalah maçın sonundaki takımımızın o şerefli görüntüleri hafızamdan hiç silinmez

:b5:

bursa başkanı tutuklanmış :eek:

hagi,taffi,popescu maç yapıyor figo'nun jubilesi.

[video=youtube;iuN8vhrwvw8]https://www.youtube.com/watch?v=iuN8vhrwvw8[/video]

Maçın kırılma noktaları haluk Yıldırım'ın bomboş turnikeyi kaçırması ve verdiğimiz hücum ribaundlarıydı.Çok iyi savunma yapmamıza rağmen sürekli hücum ribaundu verince eninde sonunda basket attırdık fenerbahçe ülker'e.kısıtlı kadro ve rotasyonla verdiğimiz mücadele gerçekten çok iyiydi tüm sezon boyunca.oyuncularımızı tek tek kutluyorum.bu maçı kazansak dahi 7.maçı kazanacağımızı düşünmüyordum.fenerbahçe ülker hem bizden daha iyi kadroya hem de çok daha tecrübeli oyunculara sahip.2.yarıda oyunda doğru düzgün görünmeyen ömer onan en kritik anlarda 5 sayı atarak maçı aldı adeta.bizde bunu yapabilecek oyuncu sıkıntısı var.uzun rotasyonunun darlığı ve bireysel olarak dışardan sayı üretebilecek oyuncu sıkıntısından dolayı bu seri böyle oldu.eğerki önümüzdeki sezon kaliteli bir uzun ve iyi bir dış skorer alırsak şampiyonluk çok da uzak değil.shumpert'ın da Türk sktatüsünde oynayacağını düşünürsek 2 tane daha yabancı oyuncu kontenjanımız olacak ve bunları iyi değerlendirmemiz gerekir.Taraftarımızı da kutluyorum Playoffların başından itibaren takıma çok iyi destek verdiler.Umarım önümüzdeki sezon bu desteklerini tüm sezona yayarlar.Ölü denen takımı ayağa kaldıran Oktay Mahmuti'ye de teşekkür ediyorum.Umarım uzun yıllar bu takıma hizmet eder.Önümüzdeki sezonlarda şampiyon olmak dileğiyle.fenerbahçe ülker'e tebrikler.

2i7wp35.jpg

Baskan Unal aysal ile olan olay nedir? Protesto mu ettiler yoksa??

Seviyorum bu takımı. Seviyorum bu taraftarı. Bütün şampiyonluklara bedel bir sevgi bu. Sahada emek veren herkesi sonuna alkışlayan bu taraftar bu takımı hakediyor. Daha doğrusu bu takım bu taraftarı hakediyordu. İnş böyle devam eder.

offf ulan off

yeter... Büyük başkan sana güveniyoruz !!! :b5: :005:

cmkrc Cem Karaca gazanfertosun tarafından

RT @Vuyovic: 1 sezonda 13 dalda şampiyn olan tek takımdır GALATASARAY. unutulmasn diye not düşmek lazım. 5i 1 yerde demekle olmuyr bu işler.

Maçın sonundaki takım gözümün önünden gitmesin diye

hiçbir şey seyretmiyorum artık

İnşalah maçın sonundaki takımımızın o şerefli görüntüleri hafızamdan hiç silinmez

:b5:

x3bblj.jpg

Bu oyuncu daha takıma 6 ay önce filan geldi. Ama öyle bir "takım" olmuşlar ki hepsine helal olsun. Ben bu anları asla unutmayacağım. Gün gelince de çocuklarıma anlatacağım. "Fenerliler şampiyon olmuştu ama aslında asıl galip bizdik..."

Yürekten tebrik ediyorum aslanlarımı. Son ana kadar mücadeleyi bırakmadılar. Tek üzüldüğüm nokta sahamızda muhteşem desteğimize rağmen bizi 2 kez yenmeleri oldu. Gerçi ben 2 naç alabileceğimizi hiç düşünmüyordum ki bugün biraz daha dikkatli olsaydık 7 maça taşıyabilirdik seriyi. Bize bu heyecanı yaşatan tüm herkese teşekkür ediyorum.

Söylemeden geçemeyeceğim; Hakemlere çok yüklenenler olmuş. Buna katılmıyorum. Serinin tüm maçlarında hakemler gayet ortada yönettiler maçları bence. Böyle söyleyerek insanların alın terine dil uzatmaya hakkımız yok.

Bundan sonra yapılması gereken şey bellidir. Daha büyük bütçe ile gerçekten hedefe yönelik oyuncuların transfer edilmelidir.

Başkan konuştumu arkadaşlar

Ne dedi?

Şampiyon Ülkerspor'dur.

erkankarahan Erkan Karahan gazanfertosun tarafından

polis ile taraftar birbirine girdi havaya polis bir el silah sıktı

ya napıyo bizimkiler allah aşkına??

Boşalttılar salonu, birazdan alacaklar kupayı :(

Geri
Üst Alt