Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Veli Yigit

Rancik veda etti !

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

1 tanesi haric hepsine helal olsun bu basari.

Nerenle dinlediğinde önemli tabi.

Her halta uydurup uydurup cevap vericem diye yırtınıyorsunuz.

Adam gibi bazı şeyleri kabul etmek varken bu dönekliklere devam etmek niye?

bak kardeşim şurda ki geçmiş yazılarımı kontrol et ne kimseye bir tahrik ne de bir yanlış kelime yazmışımdır . belli ki sende bugun ki taraftar grubunun içindeydin ya da o kafadan ne bileyim.. zaten bir grubun yaptığı tüm taraftara maledilemez zaten..

neyse kardeşim Allah'a emanet ol .

:tiphat:

Ülker sponsorluğu ancak bu kadarına izin veriyor!...Cafe crown vs ne ossuruksa alsın markasını münasip yerine monte etsin Murat Ülker denen d....k!...Sporun ruhuna aykırı şu yaşananlar...''Ülker in sponsorluğunu ezeli rekabete saygı adına reddediyoruz'' diyebilecek başkan-yönetici arıyorum...Beşiktaş ya da Galatasaray dan farketmez!...Bir sonraki adım 5-10 milyonluk fazladan yatırımla Ülkeri altetmek olursa daha iyi olur elbette,bu mümkün olamıyorsa da hiç yatırım yapmayıp alt lige düşmek bile şu yaşanan -bence de- ''destansı final serisi'' nden daha anlamlı olacaktır...

Teşekkürler çocuklar.

Tebrikler Ülkerspor

Futbol açısından kötü geçen bu sezonun ardından bu heyecanı bu taraftarlara tattıran yeilmez armadamıza çok teşekkür ediyorum. Aldığınız her kuruş ananızın ak sütü gibi helal olsun, hepinizin canları sağolsun. "Bu taraftar sizinle gurur duyuyor!"

rancik gitmiş ya niye ki?

3 basketbol takımımız da mükemmeldi bu sezon. Hiç biri unutulmayacak bu aslan yüreklerin, Shipp, Tamika, Tucek, Jerry, Augustus, Matt ve diğerleri.

Arkadaşlar resmen Mahmuti'nin arabasına binmiş ya vay anasını.

ÜNAL BAŞKAN BİZE TEODOSIC'İ GETİR.

a

maç sonu fena olaylar cıktı,ali koç bi daha ipekçiye gelemez heralde,okadar küfüre iyi dayandı midesiz...

2 tanesi arkadaşım. Çok karizma adam diyolar ama seneye durumum belli değil demiş o canımı sıktı.

Benim de canım sıkıldı şimdi, nasıl belli değil ya neden? :( Oktay Mahmuti giderse hiçbir şeyin anlamı olmayacak işte. Başka bir demiş mi reis? (

Seneler once kucuk bir olay basima gelmisti. Hic bir katki vermedigim bir sampiyonlugumuzda (sutopu) , nedensiz bicimde sampiyonluk resmine tabiri caizse "yanlamistim" .. seneler sonra ani olsun diye.. oldu da .. ama icimi buruk bir pismanlik kaplamisti ,haketmedigim bir yerde ne isim vardi ki ?

Bugun gercek hakedenlerin oldugu bir ortamda sadece yasli diye ,sadece "ozveriyle oynuyor" lafi sayesinde ,onca para kazanip hic bir katki vermeyip insanlarin boynunun bukuk kalmasinda (gururlu ama mutsuz) bas rol oynayan birinin elinde ikincilik plaketinin durmasi kanima dokundu , ve o senelerce once yaptigim sey aklima geldi.

Paylasmak istedim.

Geri
Üst Alt