Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Benimde bildiğim Oktay hoca 3 yıllık planla geldi. Hakan Üstünberk hatta play offlar bitince onun önerdiği oyuncuları alacağız dedi.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Öğrenebildiklerimi yazayım madem. Kemerburgaz'da oturuyormuş, Kızılyıldız'ı tutuyormuş. :D Seneye durumum belli değil demiş, başkanla daha tanışmamış bile, Aziz Yıldırım'ın hakemler üzerinde baskı kurduğunu düşünüyormuş, yeni sponsorla bütçenin çok üst seviyelere çıkacağını düşünmüyormuş. Gerisi bildiğiniz şeyler; Ersan'la kesin olarak anlaşılmış kulübü izin vermemiş, Sinan'la Kerem'i çok istemiş ama uzatmışlar. Arkadaşlar yalvarmaktan, teşekkür etmekten bitap düştük diyor. Nolursa olsun gideceğini düşünmüyorum, Üstünberk bırakmaz.

Öğrenebildiklerimi yazayım madem. Kemerburgaz'da oturuyormuş, Kızılyıldız'ı tutuyormuş. :D Seneye durumum belli değil demiş, başkanla daha tanışmamış bile, Aziz Yıldırım'ın hakemler üzerinde baskı kurduğunu düşünüyormuş, yeni sponsorla bütçenin çok üst seviyelere çıkacağını düşünmüyormuş. Gerisi bildiğiniz şeyler; Ersan'la kesin olarak anlaşılmış kulübü izin vermemiş, Sinan'la Kerem'i çok istemiş ama uzatmışlar. Arkadaşlar yalvarmaktan, teşekkür etmekten bitap düştük diyor. Nolursa olsun gideceğini düşünmüyorum, Üstünberk bırakmaz.

Başkan beni hiç memnun etmediği şu ana kadar, Eyüp Yıldız da takımla tanışmadığını söylemişti. Forlan'dan, Reyes'ten daha değerli şeyler var buralarda. Teşekkürler Oray.

Reis'de bırakmaz. Maceraya gerek yok.

taraftar cildirdi ali kocu istiyor :D:D

Seneler once kucuk bir olay basima gelmisti. Hic bir katki vermedigim bir sampiyonlugumuzda (sutopu) , nedensiz bicimde sampiyonluk resmine tabiri caizse "yanlamistim" .. seneler sonra ani olsun diye.. oldu da .. ama icimi buruk bir pismanlik kaplamisti ,haketmedigim bir yerde ne isim vardi ki ?

Bugun gercek hakedenlerin oldugu bir ortamda sadece yasli diye ,sadece "ozveriyle oynuyor" lafi sayesinde ,onca para kazanip hic bir katki vermeyip insanlarin boynunun bukuk kalmasinda (gururlu ama mutsuz) bas rol oynayan birinin elinde ikincilik plaketinin durmasi kanima dokundu , ve o senelerce once yaptigim sey aklima geldi.

Paylasmak istedim.

eee ne yapalım?

ne yapabilecegini bilemem ama ne yapmayabilirsin .. ilgini cekmedi ise tepkisiz kalip bir sey yazmayabilirsin misal

Başkan beni hiç memnun etmediği şu ana kadar, Eyüp Yıldız da takımla tanışmadığını söylemişti. Forlan'dan, Reyes'ten daha değerli şeyler var buralarda. Teşekkürler Oray.

Ne demek. O konuda kesinlikle haklısın, ama daha beteri var. Bugün ben maçtan 20 dk. sonra çıktım, benden sonra baya olaylar olmuş. Polis çoluk çocuk dinlemeden herkese dalmış, 13-14 yaşındaki çocuklar fena halde hırpalanmış ve kimsenin gıkı çıkmamış. Benim bir yönetimden beklentim öncelikle taraftara sahip çıkmasıdır, bunu bulamayacaksam yemişim Forlan'ı Reyes'i.

ne yapabilecegini bilemem ama ne yapmayabilirsin .. ilgini cekmedi ise tepkisiz kalip bir sey yazmayabilirsin misal

valla felsefe yapıp, bu takımın başarısını küçümseyeceğime alkışlarım. bana bu yeter.

polisler maç sonunda taraftarı çıkarmak için önüne gelene daldı. :mad:

Kaya öküzü,Haluk abiye küfür etmiş.

Ne demek. O konuda kesinlikle haklısın, ama daha beteri var. Bugün ben maçtan 20 dk. sonra çıktım, benden sonra baya olaylar olmuş. Polis çoluk çocuk dinlemeden herkese dalmış, 13-14 yaşındaki çocuklar fena halde hırpalanmış ve kimsenin gıkı çıkmamış. Benim bir yönetimden beklentim öncelikle taraftara sahip çıkmasıdır, bunu bulamayacaksam yemişim Forlan'ı Reyes'i.

Evet onları da duydum, resmen başkanın önünde dayak yemiş taraftar. Şu ana kadar sınıfta kaldı benim için, takıma gerekli ilgiyi gösterdiğini kesinlikle düşünmüyorum. Yeni sezonda daha yakın olur umarım takıma.

nolmus ben tam polis pota arkasina daldiginda cikiyordum biri ozetleyebilirmi plhis

Böyle bir taraftar yok ya.. Resmen maçta böyle bir takımın taraftarı olduğum için ağladım.. Yenilgi aldığımız için ağlamadım.. Zaten 1 saat Abdi İpekçi'nin etrafında dolaştık, bağırdık çağırdık, ağladık ama gururumuza ağladık Galatasaraylı olduğumuz içi böyle şanlı takının taraftarı olduğumuz için onurumuza ağladık.. Sevinçten.. Var ya Oktay hocaya helal olsun diyorum.. Bu taraftara da helal olsun.. Son 22 saniyede BU TARAFTAR SİZİNLE GURUR DUYUYOR diye bağırdık.. Öyle ki onlar atağa geçtiğinde hiçbir şey duyulmadı şu anda hala kulaklarım çınlıyor.. Yenildiğimize o kadar üzülmedim, ama yensek ayrı güzel olurdu.. Ve ve ve ayrıca şampiyonluklarını kutlayamadılar, sahamızda.. Dar getirdik Abdi İpekçi'yi onlara.. Off off duygularımı anlatamam şu anda..

Gittiğin iki maçta da yenildik Hayri, aferin.

bi tek bu maca gittim lan

Geri
Üst Alt