Play-off Finali Altıncı Maça Dair Alınan Kararlar

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
spacer.gif

B_20456_B_20436_B_17701_b.jpg

spacer.gif

16.06.2014 13:12

Play-off Finali Altıncı Maça Dair Alınan Kararlar

Galatasaray Liv Hospital'ın Fenerbahçe Ülker'i 16 Haziran Pazartesi günü saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ağırlayacağı Beko Basketbol Ligi final serisi altıncı maça dair alınan kararlar belli oldu.

Buna göre;

1 - Maça sadece kadın ve 14 yaş altı çocuklar alınacak,

2 - Otopark olarak trafik yoğunluğunu azaltmak için arka giriş kullanılacak. (Zeytinburnu yolunda otomobil firması binasının karşısı)

a. Otoparka sadece kadın ve çocuklu araçlar alınacak,

b. Ek yönlendirmeler yapılacak,

3 - Koltuk düzeni salonun orijinal haline döndürülecek ancak saha kenarında yer alan hiçbir koltukta basın harici kimse oturamayacak.

4 - Salona 5.000 biletli çocuk ve kadın seyirci alınacak,

Ayrıca kadın ve çocuk taraftarlarımızı yönlendirmek amacıyla muhtelif yerlerde şubemizin görevleri onlara yardımcı olacak.

Play-off Finali Altıncı Maça Dair Alınan Kararlar - 16.06.2014 13:12 (ERKEK BASKETBOL) / Galatasaray.org

yasakları delecektik yalan mı oldu?

Basın toplantısının yalandan atar olduğu çok belliydi. Takımı da taraftarı da sattınız.

Kısaca kimse gelmesin demek istemişler. Bu zamana kadar futbolda ve basketbolda onca kadınlı maç oynandı ama hiç birinde böyle katı kurallar, seyirci kısıtlaması, araç kısıtlaması, çocuk kısıtlaması vs yoktu. Final serisine özel karar almanın mantığı Galatasaray'ın önünü kesmektir. Seyircisiz de olsak bu akşam kazanacağız ve son maça kalacak. Son maçta da Allah'ın adaletine güveniyorum. Son gülen iyi güler..

Yönetim yine sınıfta kaldı . İcraat yapacak bir yönetim yok şu an .

1- Maç için sadece 5000 bilet sınırı koyuluyor .

2- Bayanlar ve çocuklar tek başına gidemiyor . Yani bir kadın maça gitmek isterse çocuğunu da götürmek zorunda . 1 çocuktan fazlası da olmuyor . 2500 anne , 2500 de çocuk . Yani veli toplantısı gibi olacak .

3- Otopark yasağı konuluyor . Yani bu demek oluyor ki bayanlar araba kullanmasın .

4- Bu kadar katı ve çifte standart olan kurallara yönetim hiçbir tepki vermiyor . Hadi onu da geçtim 5. maçta yapılan çirkefliklere ve şerefsizliklere itiraz bile etmedik . En azından oranın da kapanması lazım 1 maçlık .

Anlaşılan şu ki yönetim yine sınıfta kalmıştır .

Bekar olan, evli olup da henüz çocuk yapmayan ya da doğum yapması tıbbi açıdan mümkün olmayan kadınlar ne yapsın 1 maçlığına komşudan çocuk mu istesin. Zaten kadın erkek ayrımı yapılması saçmaydı şimdi çocuklu kadın çocuksuz kadın ayrımı yapılıyor. Duble saçmalık

Tam yeni türkiye'ye yakışan kurallar.

Nefretimsiniz!

bu herifler ceza almiyormu şimdi. son maçta şampiyon yaparlar. yalanda 3 maç verirler. şerrefsizler tarafindan yönetiliyoruz. bizim yönetim hiç bir icraat yapamiyor.

Eflak'la Boğdan'ı da verseydik...

bu herifler ceza almiyormu şimdi. son maçta şampiyon yaparlar. yalanda 3 maç verirler. şerrefsizler tarafindan yönetiliyoruz. bizim yönetim hiç bir icraat yapamiyor.

Öyle yapacaklar zaten. 4.macın üzerinden daha 48 saat gecmeden cezaları acıklayan TBF, 5.macın üzerinden 72 saat gecmesine rağmen neden bir acıklama yapmıyor? Amac o kadar belli ki hoca niye her fırsatta verdiği sözü tekrarlıyor anlamıyorum valla :)

Öyle yapacaklar zaten. 4.macın üzerinden daha 48 saat gecmeden cezaları acıklayan TBF, 5.macın üzerinden 72 saat gecmesine rağmen neden bir acıklama yapmıyor? Amac o kadar belli ki hoca niye her fırsatta verdiği sözü tekrarlıyor anlamıyorum valla :)

göz göre göre yapiyorlar sinirleniyorum cihat. bu şerefsizler bu bütçeye ragmen ittirilmesine ragmen zar zor şampiyon oluyorlar. avrupada boşuna 0 degiller. 2. maçi elimizden çaldilar resmen. tapelerde bu godoşlarla pislige bulaşmiş herifler bizim maçlara veriliyor. bu heriflerin sittir edilmesi lazimdi spordan ama bizde adalet denen şehy 0. güçlülerden yana dicemde bizde olan güç bu yönetim tarafindan gösterilemiyor üzülüyorum.

göz göre göre yapiyorlar sinirleniyorum cihat. bu şerefsizler bu bütçeye ragmen ittirilmesine ragmen zar zor şampiyon oluyorlar. avrupada boşuna 0 degiller. 2. maçi elimizden çaldilar resmen. tapelerde bu godoşlarla pislige bulaşmiş herifler bizim maçlara veriliyor. bu heriflerin sittir edilmesi lazimdi spordan ama bizde adalet denen şehy 0. güçlülerden yana dicemde bizde olan güç bu yönetim tarafindan gösterilemiyor üzülüyorum.

Aynen öyle abi. Bak simdi bizim konustuklarımızı Sükrü Ergün konusuyor ama bunları asıl konusması gerekenler ortalıkta yok. İcraat'a hiç girmiyorum bile. Güçlünün karsısına anti bir güçlü cıkaramadığın sürece hiçbir zaman adalet uygulanmayacak.

Geri
Üst Alt