Play-off Finali Altıncı Maça Dair Alınan Kararlar

Bu işin sonu kötü olcak bu gidişle.

Utanmasalar salona girenlerin üzerinde Fener forması olması zorunludur diyeceklermiş. :31:

TBF tarafından Ülker Arena için alınan kararlar :

1- Galatasaray yedek kulübesini koruyucu camekan kaldırılacak.

2- F.Ülker taraftarı saha kenarına doğru daha da yaklaştırılacak.

3- Eğer Galatasaray taraftarı maça girmeye teşebbüs ederse alnının orta yerinden vurulacak.

bu herifler ceza almiyormu şimdi. son maçta şampiyon yaparlar. yalanda 3 maç verirler. şerrefsizler tarafindan yönetiliyoruz. bizim yönetim hiç bir icraat yapamiyor.

Arkasında siyaset ve ekonomi dünyasının babaları var. Bizim yönetim pasif kabul ediyorum ama aktif davrandığında da vergi borcu,eşi benzeri olmayan SPK yasası gibi şeyler çıkartılıyor aleyhimize...Adamların arkası sağlam yani,onlar da bundan güç alıyorlar. Beko basketbol liginin sponsoru,Ülker bunlara takımını ve salonunu bahşetti..Ortada müthiş bir haksız rekabet var. Şunlara biz sahip olsak Euroleague'de final four oynardık.

3 - Koltuk düzeni salonun orijinal haline döndürülecek ancak saha kenarında yer alan hiçbir koltukta basın harici kimse oturamayacak.

adi şevefsizler bi önceki maçta yayıncı kuruluş ne haldeydi ergin hocaya neler yapıldı edilen küfürleri saymıyorum aşağılık taraftarın her zaman ki hali

neyse çok yazdım... İLAHİ ADALET diyorum ALLAH'a havale ediyorum...

Geri
Üst Alt