Play Off Sistemi Fenerbahçeyi Kurtarma planı mı?

Cevap: Play Off Sistemi Fenerbahçeyi Kurtarma planı mı?

Yani sonuç olarak saçma.Böyle birşey yapılacaksa Avrupa kupalarına katılım için yapılabilir.Hollanda sistemi,o mantıklı bir olay.

Ben zevki ve heycani arttiracagini dusunuyorum . Bu sike olaylari olmasa ya da federasyon kansizca davranmasa bir cogumuzun bu yonde dusunecegini tahmin ediyorum hatta . Tabii bir de su var bilinc altinda hep hesaplarken ligi GS birinci bitirmis play offlarda diger takimlara sans taninmis gibi dusunuyoruz =) .

Ben zevki ve heycani arttiracagini dusunuyorum . Bu sike olaylari olmasa ya da federasyon kansizca davranmasa bir cogumuzun bu yonde dusunecegini tahmin ediyorum hatta . Tabii bir de su var bilinc altinda hep hesaplarken ligi GS birinci bitirmis play offlarda diger takimlara sans taninmis gibi dusunuyoruz =) .

Yok yani normal sezonu 1. bitirmenin pek bir amacı kalmıyor.Mesela şike iddaaları olmasaydı,geçtiğimiz sene için izlediğimiz en heyecanlı lig diyecektik son yılda.FB-TS çekişmesinde GS'nin küme düşme potasına girmesine kadar =) Ama bu sefer ilk 4'e girmek önemli olduğundan mücadele seviyesi düşer bence.

Yok yani normal sezonu 1. bitirmenin pek bir amacı kalmıyor.Mesela şike iddaaları olmasaydı,geçtiğimiz sene için izlediğimiz en heyecanlı lig diyecektik son yılda.FB-TS çekişmesinde GS'nin küme düşme potasına girmesine kadar =) Ama bu sefer ilk 4'e girmek önemli olduğundan mücadele seviyesi düşer bence.

Iste soyle dusun TS FB 82'ser puanla giriyor ve Play offlarda iki kez daha karsilasicaklar . Ayni sekilde Antep ve Bursa ucunculu mucadelesi verip Uefa'ya daha sonra katilmak ve ligi daha sonra acmak icin onemli bir mucadele verecekler . Bence heycan azalmaz artardi .

Benim bir önerim var; belki bu uygulanırsa futbolumuzun DNA'sıyla oynamaktan artık vaz geçerler:

1- Digitürk'ten aldığımız paydan(Naklen yayın hakkı) feragat edelim( bu Digitürk'ün futbolumuzun statüsüyle oynamaktan vaz geçmesi için)

2-Naklen yayın haklarıyla ilgili olmayan havuzdaki tüm payımızı Anadolu kulüplerine dağıtalım(Bu Kulüpler Birliğinin kirli ellerini futbolumuzdan uzak tutması için)

3-Fenerbahçe'ye her yıl +10 puan avans verelim(Fenerbahçe'nin bundan böyle şike yaparak Futbolumuzu kirletmemesi için)

4-Ve BJK'ye her yıl yeni emzik alalım ağlama sesini duymamak için.(Onların ağlamak için nedene ihtiyacı yok , her şart altında sürekli ağlayarak durumdan kendilerine bir pay çıkarmanın yolunu zaten buluyorlar):)

Geri
Üst Alt