Play-Off Turundaki Muhtemel Rakibimiz: Molde-Klaksvik

klaksvik isveç şampiyonu hackeni eledi, moldeyi de eleyebilirler neden olmasın

Kazara 2 turu da geçtiklerinde bu sahada mı psg'yi madridi falan karşılayacaklar.
Bunların playoff'a bile alınmaması gerekir. 10 tane gereksiz takımı turnuva elemelerine alıp yalandan kulüplere daha fazla maç yaptırmaktan vazgeçmeleri lazım
Adamlar öyle ya da böyle Avrupadaki bir ligin şampiyonu olmuşlar. Turnuvanın adı da şampiyonlar ligi olduğuna göre katılmaları normal bence. 1.turda Ferençvaroşu 2.turda Hacken i elediler. Stad konusunda haklısın, UEFA grup aşaması için bazı kriterler koysa iyi olur ama adamlar seri başı olmadıkları 4 eleme oynayıp gruplara kalabiliyorsa da oynasınlar CL de haklarıdır.

İlk maçın deplasmanda olması da avantaj.3 turda da ilk maç deplasman geldi bütün şansımızı elemelerde kullandık gibi şl gruplarına kalırsak City-Real-Dortmund grubuna hazır olun :d

Klaksvik cok zayif bir takim.Molde ilk mactan turu garantiler.Hacken ile oynadiklari ilk maci izlemistim.Orta sahayi bile gecmekte zorlanmislardi.İsin ilginc yani deplasman maclarinda turlamislar hep.Suni cim bunlari bile kotu etkiliyor demek ki

o değilde fb, bjk ve adanın muhtemel rakipleri baya baya zor,

bjk ve adananın rakiplerinden bazıları;

Eintracht Frankfurt (Almanya)
Lille (Fransa)
Aston Villa (İngiltere)
Fiorentina (İtalya)

Yalnız bu Klasvik Ferencvarosu madara etmiş. Ferencvaros da geçen sezon 10 kişiyle trabzona 3 tane sallayan ekip. Moldeyi de eleyip zorlu bir rakip olabilir.

o değilde fb, bjk ve adanın muhtemel rakipleri baya baya zor,

bjk ve adananın rakiplerinden bazıları;

Eintracht Frankfurt (Almanya)
Lille (Fransa)
Aston Villa (İngiltere)
Fiorentina (İtalya)
Dün genel listede Frankfurt ve Fiorentina vardı ama bugün gruplama yapılınca 4 er ihtimali kaldı 3 takımın da.

Moderatör tarafında düzenlendi:
45 derecede psikopat taraftarları önünde İsrail, Kıbrıs takımlarıyla oynamaktansa lokum gibi kura bence. Düşünsenize abi 20 derecede top oynuyorsun bol oksijenli hava... Tek sıkıntı sağanak yağmurlar. İstedikleri kadar hazır olsunlar, artık her şey bizim elimizde.

Güzel. Ben Rakow-Limasol galibini tercih ederdim ama Molde-Klaskvik eşleşmesinden gelecek takımı da net şekilde eleriz. Molde 2016 dönemiyle tamamen alakasız halde diğer takım zaten çok zayıf. Ljubljana da bir kaza olmazsa gruplardayız diyebilirim

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

UEFA sıralamaları:

Ljubljana - 156
Molde - 88
Klaksvik - 203

Beyler bu adamların elinde Oweyusi tarzında ofans var mı? Mümkünse gol yemeden gitmek istiyorum da CL'ye, sorayım dedim.

Geri
Üst Alt