Play-Off Turundaki Muhtemel Rakibimiz: Molde-Klaksvik

Hayırlı olsun

Paylaşıldı mı bilmiyorum. Paylaşıldıysa affola.

Her ne kadar kötü ihtimali düşünmek istemesek de...

Olimpija Ljubljana-Galatasaray eşleşmesinde mağlup olan taraf UEFA Avrupa Ligi Play-Off'unda Qarabag-HJK Helsinki eşleşmesinin galibi ile karşılacak

Hayırlı olsun

Olimpija Ljubljana-Galatasaray eşleşmesinde mağlup olan taraf UEFA Avrupa Ligi Play-Off'unda Qarabag-HJK Helsinki eşleşmesinin galibi ile karşılacak

Motz&bumut ayağa kalkın sizden büyüğü geldi

Hayırlı olsun

45 derecede psikopat taraftarları önünde İsrail, Kıbrıs takımlarıyla oynamaktansa lokum gibi kura bence. Düşünsenize abi 20 derecede top oynuyorsun bol oksijenli hava... Tek sıkıntı sağanak yağmurlar. İstedikleri kadar hazır olsunlar, artık her şey bizim elimizde.
Bu arada ben lokum gibi derken küçümsemek için demiyorum tabii. Hava şartları çok zorluyor malum, Kıbrıs'taki İsrail'deki havayı düşünemiyorum bile. Hem aşırı sıcak hem de aşırı nemli. Vaktinde Keita daha ilk maçlarında neler yaşamıştı, hepimiz nasıl korkmuştuk. Keza başkalarına da oldu. Şu an için rakibin zorluğundan ziyade bu konuyu biraz daha ön planda tutuyorum.

Klaksvik kim yav beni kıllandırdı 2.5 m € kadro değeri ile iyi saplıyor valla gelene geçene Osterduns faciası yaşatmasınlar bize Molde'den sağ çıkarlarsa

Faroe adaları ebesinin hörekesindeymiş
Molde bu takıma yenildiğine göre formda bir ekip değil.inş molde turlar diğer takım tarih yazmak için asılacaktır

Geri
Üst Alt