Play-Off Y.F. 4.Maç | Galatasaray C.C 89-55 Banvit | 1 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Play-Off Y.F. 4.Maç | Galatasaray C.C 53-19 Banvit | 1 Haziran | 3.Çeyrek | Sp

Afedersdiniz ama yuh yani herhalde bu mac boyle giderse tarihe gececek. Tarihte en az sayi yiyen takim kim ve kac sayi? :D

Cevap: Play-Off Y.F. 4.Maç | Galatasaray C.C 53-19 Banvit | 1 Haziran | 3.Çeyrek | Sp

O degilde Orhun Ene Milli Takım Koçu olcak bide.Ne yazık ki kötü bir Koç Milli Takım için ümidim azaldı gelecek seneler için..

ne alakası var.bir maç kötüler diye mi bunları söylüyorsun.gayet iyi oynatıyor takımı sezon içersinde de iyidiler zaten 2. oldular.Orhun Ene iyidir

Olmuyor ama Galatasarayım! Galatasaray - Banvit maçı izleyecez dedik, +18 filme bağladınız...

[video=youtube;nt8OvoQ3850]https://www.youtube.com/watch?v=nt8OvoQ3850[/video]

bu ne ya bu skor gerçek mi :D oha diyorum

Afedersdiniz ama yuh yani herhalde bu mac boyle giderse tarihe gececek. Tarihte en az sayi yiyen takim kim ve kac sayi? :D

En az sayıyı bilmiyorum ama bu sene İspanya ACB basketbol liginde valladolid bir çeyrekte hiç sayı atamadı,sıfır sayı yani :D

Bu arada bence Rancik´in olmaması daha iyi oldu:)Hem hücumda 0´dı,hemGöksenin gibi müthiş bir savunmacıyı ekledik rotasyona.

Basket izleyelim dedim , resmen +18 film cikti.

34 sayı fark,ciddiye alırlarsa 50 olur,banvit in eurolig için yaptığı şaklabanlıktan sonra 60-70 olsun.

Yaptıkları terbiyesizliklere iyi kapak oldu..Lakin kendimizi çok yormamalıyız..

Orhun'la ne alakası var bu işin.Elindeki kadroyla maksimum gelebileceği yere kadar geldi.Orhun da bizim çocuğumuz sonuçta.Milli takımda elinde daha iyi bir malzeme olacak.Çok iyi şeyler yapacaktır eminim

Orhun Ene'yi bende cok severim keşke başaralı olsa ama görünen köyde klavuz istemez.Ne savunma da ne hucum da hiçbir şekilde çözüm üretemiyor. Macın skoruna bakın bide Banvit'in kadrosu kötü filan degil bu kadar ezilmeye hakkı yok Orhun Ene'nin.

taraftarı uzun zamandır böyle birliktelik içinde görmmiştik sevinmeyi özlemişiz çok güzel oldu be

Ben açıkçası bu kadar kolay beklemiyordum helal olsun aslanlara :)

Orhun Ene'yi bende cok severim keşke başaralı olsa ama görünen köyde klavuz istemez.Ne savunma da ne hucum da hiçbir şekilde çözüm üretemiyor. Macın skoruna bakın bide Banvit'in kadrosu kötü filan degil bu kadar ezilmeye hakkı yok Orhun Ene'nin.

Karşısında Oktay Mahmuti var, 10 tane Orhun Ene toplanıp taktik verseler yaramaz.

maci kazandik diye maci birakmayalim nolur nolmaz. fazlada yormayalim kendimizi :)

Tribünlerde coşacaksın kupaları alacaksın sen şampiyon olacaksın SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN, ÖLSÜN!

Cevap: Play-Off Y.F. 4.Maç | Galatasaray C.C 45-18 Banvit | 1 Haziran | 2.Çeyrek | Sp

53-21

Geri
Üst Alt