Play-Off'da Rakip Hırvatistan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam gol kurallarına göre yeniden hesapladım.Aradaki fark 0.568 di. İrlanda bizden 3 puan fazla kazandı burdan 0.400 kapatmıştı.Kalan fark 0.168 Şimdi gol kurallarına göre atılan gole 0.051 veriliyor yenilen golden 0.050 düşülüyor.

Turkiye 3 gol yiyip 2 gol attı yani

-0.150 düşüp + 0.102 ekledik.

yani 0.048 puan kaybettik. Bu farkı sonunda %40 ağırlıkla hesaba alıcaz.Biz 0.019puan kaybetmişiz.

Irlanda 4 atıp 1 yemiş. Yani 0.051X4=0.204 -1 gol 0.050=0.154 puan kazanmışlar. Bununda %40 ağırlığını alırsak =0.062 puan kazanmış olucaklar.

Baştaki farka göre 0.062 + 0.019 =0.081 puan kapatmış oluyorlar.

Sonuç olarak aramızdaki fark 0.168- 0.081 den 0.087 kalmış olacak.

Hesaplamanın kuralları içinhttps://en.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefa/Others/91/48/36/914836_DOWNLOAD.pdf adresinde dokümanın 50. görünen 44.sayfaya bakabilirsiniz.

Son hesabımdır,seribaşıyız.

eline saglik renktas. tesekkür ederim.

Cevap: Muhtemel Rakipler l Play Off Kura Çekimi l 13 Ekim l 14:00

Kim gelirse gelsin,milli takimin bir sok'a ihtiyaci varki futbolcular kendilerine gelsin.

Hiddink ve Oguz'u gönderelim,Yerlerine Abdullah Avci-Arif Erdem gelsin.

Tam gol kurallarına göre yeniden hesapladım.Aradaki fark 0.568 di. İrlanda bizden 3 puan fazla kazandı burdan 0.400 kapatmıştı.Kalan fark 0.168 Şimdi gol kurallarına göre atılan gole 0.051 veriliyor yenilen golden 0.050 düşülüyor.

yani 0.048 puan kaybettik. Bu farkı sonunda %40 ağırlıkla hesaba alıcaz.Biz 0.019puan kaybetmişiz.

Irlanda 4 atıp 1 yemiş. Yani 0.051X4=0.204 -1 gol 0.050=0.154 puan kazanmışlar. Bununda %40 ağırlığını alırsak =0.062 puan kazanmış olucaklar.

Hesaplamanın kuralları içinhttps://en.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefa/Others/91/48/36/914836_DOWNLOAD.pdf adresinde dokümanın 50. görünen 44.sayfaya bakabilirsiniz.

İlluminatidensin dimi :)

sabahtan beri senin hesaplarına güvenerek timsaha yatıp kalkıyorum bilader eğer bi yamuk çıkarsa meşe odunuyla yakarım

Seribaşıyız o zaman artık KİLİT.

Ertuğrul o kadar güven verici yazmış ki, UEFA görse bir daha hesaplamaz.

İşin içine başka kurallar girmiyorsa direk yazıldığı gibiyse adreste belirtilen kurallara göre doğru olması lazım. Avrupa Tr'e her konuda şeffaf olun diyip duruyor ama adamlar öyle bir gizli alevere dalevereli kurallar koymuşlarki kendileri bulup hesaplayamadılar. Kendi haberlerini geri çektiler siteden :) Sonra bize şeffaf olun diyorlar, al işte şeffaflık: alenen hiç gizlemeden FB,A.Y kurtarılmaya çalışılıyor :D

Hiddink'in aciklamalarindan anladigim kadariyla kafasindaki ilk 11 söyle:

----------------------------------------Volkan--------------------------------------

Gokhan(sabri)---------------Servet-------------------Serdar Kesimal-------------Hakan Balta

-------------------------------------Selcuk Inan-------------------------------------------

-------------------------Emre--------------------Nuri Sahin--------------------------------

Hamit--------------------------------------------------------------------------------Arda

-----------------------------------Burak-------------------------------------------------

sabahtan beri senin hesaplarına güvenerek timsaha yatıp kalkıyorum bilader eğer bi yamuk çıkarsa meşe odunuyla yakarım

1 sene uğramam foruma demiyecem, MAA bile toplumun önünde kıvırıp duruyor kardeşim benmi kıvıramıycam. Adama tepki göstermiyoruz, benide es geçin :)

Beyler kesin bilgi var mı?

Bahsedilen sitenin puan hesaplamasında referans verdiği blog'a göre eylül ayında https://www.football-rankings.info/2011/09/euro-2012-final-draw-coefficients-12.html yayınlanan puanlar UEFA'nın Eylül ayında yayınladığı puanlarla birbirini tutmuyor.

Verdigim site güncel Updated 2011/10/11 23:27 CET

Senin verdigin site gecen ayin puanlari.

Ben de kesin bilmiyorum ama

Verdigim site güncel Updated 2011/10/11 23:27 CET

Senin verdigin site gecen ayin puanlari.

Ben de kesin bilmiyorum ama

Güncel olmasına güncel ona lafım yok. Benim kastım şu;

https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/General/01/64/07/71/1640771_DOWNLOAD.pdf

Bu UEFA'nın geçen ayki puanlarının resmi yayını.

Senin verdiğin sitenin referans verdiği sitedeki puanlamaya göre geçen ayın puanlarında farklılıklar var. Yani onlar hesabı UEFA'nın yayınına göre değilde geçen ay kendi hesapladıkları puana göre yaptılarsa güncelliğine güvenilirlikte sıkıntı var.

---------------------Tolga------------------------

----------Egemen----------Servet-------------- ---------> LESH GIBI DEFANS HATTIMIZ VAR.

Gökhan-----------------------------------Hakan

------------------------Selcuk---------------------

----------------Hamit------------------------------ --------> Ortalamanin biraz üstünde orta sahamiz var.

----------------------------------Nuri---------------

Kazim-----------------------------------------Arda -------Ofans hattimizda diger seribasi ülkelerine göre ortalamanin birazaltinda.

-------------------------Burak----------------------

Takim oyunu ----------> LESH!

RUH ---------> YOK!

Sistem -------> Yok!

Fitness ----------> Lesh!

Taktik --------> Lesh!

Moral --------> Lesh!

Sans --------> Yok!

Hmm... bunlara katilmayan biri varmi? Seribasi olamazsak yandik diyorum.

Elenirsek, hemen bekletmeden revizyona gidilmeli. Mehmet Ekici, Serdar Aziz gibi gencler takima monte edilmeli. Emreler, Aureliolar, Servetler birdaha cagirilmamali.

Tayfun'a hak veriyorum,Gokhan Tore,Mehmet ekici,Serdar Aziz diye gider yeni jenerasyon.

Acikcasi Estonya ve Karadag disinda bütün rakipler bizi siler süpürür. Irlanda´yla belki mücadele edebiliriz. Digerleri paramparca eder bizi. Bi beklentim yok benim. Basarirsak sevinirim o ayri. Rezalet bir futbol, rezalet durumdayiz. Utanc verici.

Serinin basi yada degil hic farketmez.

Bizde bu isler gazla oluyor.

GazI iyi verirsen rakibin önemi yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt