Playstation Plus Ayın Ücretsiz Oyunları (Her Ay Güncellenecektir)

Nerde boş beleş oyun varsa hep vitaya çıkıyor.Zamanında bir heves aldım.Oyun fiyatlarının yüksekliğini görünce geri sattım.

tarak.jpg

gibi oyunlar cikiyor her ay ps4 icin lan bu ne. eskiden ps3 icin bioschok infinite bile cikiyordu lan belese

iyi mi

call of duty advanced warfare oynadım çok kısaydı

güzeldi ama kısa olunca tadı damağında kalıyor
Bundan dolayı uzak duruyorum bu serilerden. Online için yazılmış oyunlar zaten. Star wars batlefront muhazam deniliyor aklıma geldi şimdi ama online için oda . Hikaye istiyorsan bu tür silahlı oyun olarak sana wolfenstein the New order tafsiye ede bilirim .
2 senelik oyun ama hikaye ve uzunluluk anlamında iyi zaman geçirirsin

Bundan dolayı uzak duruyorum bu serilerden. Online için yazılmış oyunlar zaten. Star wars batlefront muhazam deniliyor aklıma geldi şimdi ama online için oda . Hikaye istiyorsan bu tür silahlı oyun olarak sana wolfenstein the New order tafsiye ede bilirim .
2 senelik oyun ama hikaye ve uzunluluk anlamında iyi zaman geçirirsin
wolfensteinin 2000li yılların başında çıkardığı efsane oyununu bayılarak oynamıştım resmen

bunu alayım o zaman

online oyunlara gıcığım 1.5 günde falan bitiyor

wolfensteinin 2000li yılların başında çıkardığı efsane oyununu bayılarak oynamıştım resmen

bunu alayım o zaman

online oyunlara gıcığım 1.5 günde falan bitiyor
Bol bol almanlari öldürürsün işte. Aralarında almancılarda olma ihtimali olabilir.
Fiyatı da uygundur şimdi eklentisi ile birlikte.

Playstation Network'e bağlanabilen var mı ? Bende bakım aşamasında diyor ve oyunlar dahil hiç bir online özelliği kullanamıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

ŞUBAT 2016

Helldivers,
Nom Nom Galaxy,
Nova 111

[video=youtube;Op6ag6oPgT8]https://www.youtube.com/watch?v=Op6ag6oPgT8[/video]

Son düzenleme:
indie gamelerden biktim. verin lan soyle bir aa veya aaa. ps3dayken guzel oyunlar cikiyordu be, bioschok infinite bile cikmisdi beles.

Ps4 de beleş oyun varmı la çocuklar a oyun almaktan bıktım yok Disney ifnity yok lego birde figüranleri var arkadaş tanesi 15 euro.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt