- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
beles gtamiz nerede lan sony
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lavezi gelince beleş olacakmışbeles gtamiz nerede lan sony
Call of duty black ops 3 çıktı en son galiba.call of gibi savaş oyunu var mı son zamanlarda çıkan
iyi miCall of duty black ops 3 çıktı en son galiba.
Bundan dolayı uzak duruyorum bu serilerden. Online için yazılmış oyunlar zaten. Star wars batlefront muhazam deniliyor aklıma geldi şimdi ama online için oda . Hikaye istiyorsan bu tür silahlı oyun olarak sana wolfenstein the New order tafsiye ede bilirim .iyi mi
call of duty advanced warfare oynadım çok kısaydı
güzeldi ama kısa olunca tadı damağında kalıyor
wolfensteinin 2000li yılların başında çıkardığı efsane oyununu bayılarak oynamıştım resmenBundan dolayı uzak duruyorum bu serilerden. Online için yazılmış oyunlar zaten. Star wars batlefront muhazam deniliyor aklıma geldi şimdi ama online için oda . Hikaye istiyorsan bu tür silahlı oyun olarak sana wolfenstein the New order tafsiye ede bilirim .
2 senelik oyun ama hikaye ve uzunluluk anlamında iyi zaman geçirirsin
Bol bol almanlari öldürürsün işte. Aralarında almancılarda olma ihtimali olabilir.wolfensteinin 2000li yılların başında çıkardığı efsane oyununu bayılarak oynamıştım resmen
bunu alayım o zaman
online oyunlara gıcığım 1.5 günde falan bitiyor
![]()
gibi oyunlar cikiyor her ay ps4 icin lan bu ne. eskiden ps3 icin bioschok infinite bile cikiyordu lan belese
ok.indie gamelerden biktim. verin lan soyle bir aa veya aaa. ps3dayken guzel oyunlar cikiyordu be, bioschok infinite bile cikmisdi beles.
damn
Kong Fu Panda var tam sana gore knkewt iyi birsey warmi....?