- 8 Mayıs 2009
- 17.756
- 5.201
- 2.323
gerek yok
Ne bağlamda gerek yok rentaş açıklar mısın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerek yok
para,pcde oyna.ewil within alNe bağlamda gerek yok rentaş açıklar mısın?
para,pcde oyna.ewil within al
sen raad ol ewl withinde de savunmaszsınOlm benim pc çok düşük film izlemek için kullanıyorum sadece kaldırmaz. Evil Within'i alacağım da tarz aynı değil savunma yapamadığın oyunda daha çok geriliyorsun. 13 dolar oyun.
indirim
15-17 aralık tr psn
PS4 / The Evil Within - 89.00 TL - 34.0 GB
PS3 / The Evil Within - 79.00 TL - 7.1 GB
Vita / The Walking Dead: The Complete First Season - 23.99 TL - 2.3 GB
bunlar zaten yılbaşı indirimleri, toplamda 12 teklifin 8'ini sundular bile. ayrıca us store da bugün güncellenerek 3. hafta indirimlerini yayınlayacaklar takip et derim.Yılbaşında indirim vs. olacak mı onunla ilgili var mı bilgin? Ya da geçen sene olmuş muydu ben bu sene aldım tam hakim değilim.
tr psn' de indirseler bile anca us psn'in indirimsiz fiyatına denk geliyor. sana tavsiyem oyunda türkçe seçenek yoksa hong kong psn'den alman.Ulan bi doğru düzgün indirim yapmadılar oyunlara ya.Ne pinti herifler.Adamlarda nasıl bi pazarlama anlayışı var çözemiyorum.Listeye bakıyorum bazen Fifa 14-NBA 2K14 209 lira saçmalığa bak.Ulan ara ara indirim yapın şu oyunlara adam gibi de insanların plus almasında bi mantık olsun.Online modu dışında hiç bi işe yaramıyo plus olayı.Bedavaya para veriyoruz bari arada oyunlara indirim yapılsın adam gibi de oyun indirelim ya.İnsafsız herifler.
https://forum.donanimhaber.com/m_98599650/tm.htmUS psn'im olsaydı direk indirirdim nfs rivalsı.Allahsızlar versenize Tr psn'e.
9-10 aya yakın plus var şuan bittiği zaman düşünüyorum hong kong psn almayı.tr psn' de indirseler bile anca us psn'in indirimsiz fiyatına denk geliyor. sana tavsiyem oyunda türkçe seçenek yoksa hong kong psn'den alman.
şuanki hesabına bir şey yapmana gerek yok. hong kong psn'den yeni hesap yaratıp, ana hesap olarak eklersen makinedeki istediğin hesaptan oynayıp kupaları kazanabilirsin. ayrıca oynadın bitirdin veya oyunu sevmedin hemen satışını yaparsın.9-10 aya yakın plus var şuan bittiği zaman düşünüyorum hong kong psn almayı.