Playstation Plus Ayın Ücretsiz Oyunları (Her Ay Güncellenecektir)

zamanlama manidar
ben biraktim adamlar saldiriya gecti :asd:

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Kim demiş yok diye zibil gibin oyun kaynıyor ortalık.

Ne gibi mesela yani güzel olarak. The last of us- Gta- Fifa- Ufc- Pure pool var bende. Uncharted- The order 1886 alabilirim. Outlast alacağım yakında veya the evil within. Oynanabilir ne var mesela başka? Gerçi Fifa oynuyorum oynayabildiğim zamanlar ama şöyle çok saracak bi oyun bulabilirsem ilerlemeli oynarım. Slient hills p.t tam sürümü gelirse güzel olur misal demosu dehşetti grafikler falan. Ama oyun eksikliği var gibi biraz.

60-70 oyro fazla geliyorsa git kardeşlik yap 50-60 tl'ye oyna lan o zaman. :asd:

ps4de zaman gecirebilecegim bir oyun simdilik yok
belki far cry 4 ve düzgün calismaya baslayinca ac unitye bakarim ama simdilik ps4 iptal benim icin:asd:

Ne gibi mesela yani güzel olarak. The last of us- Gta- Fifa- Ufc- Pure pool var bende. Uncharted- The order 1886 alabilirim. Outlast alacağım yakında veya the evil within. Oynanabilir ne var mesela başka? Gerçi Fifa oynuyorum oynayabildiğim zamanlar ama şöyle çok saracak bi oyun bulabilirsem ilerlemeli oynarım. Slient hills p.t tam sürümü gelirse güzel olur misal demosu dehşetti grafikler falan. Ama oyun eksikliği var gibi biraz.

Dragon age,, farkari dört, dırayv kulüp, lego oyunları, rayman, bf4 online al gitsin işte.

ben ps3ümü sattigima pisman oldum
allahtan elimde wii u var yoksa daha da kötü bir durumda olurdum

Dragon age,, farkari dört, dırayv kulüp, lego oyunları, rayman, bf4 online al gitsin işte.

Adventure var ya zaten. Battlefield eeeh yani alınabilir:) Başka da göremiyorum. Yakın tarihte çıkacak oyun listesi falan varsa güzel olur. Onları takip edemiyorum ben.

sanki sen ölmezsin :asd:
isten eve gelince kafa dagitmak icin mecbur oyun oynamam gerekiyor
baska türlü sakinlesemiyorum

Ben uzun zamandan beri ps4'ü açmıyorum. Oyun olarak sadece nfs, fifa15 ve plus'ın verdiği kıytırık dövüş oyunu var. Ocak ayında verilecek infeymıs först layt'ı dört gözle bekler oldum. Para yok hacı oyun alamıyok ne yapak.

Geri
Üst Alt