Playstation Plus Ayın Ücretsiz Oyunları (Her Ay Güncellenecektir)

bizim beles gtamiz nerde lan serefsiz sony

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

psn açılsın alıcam

Gençler plus için para vermek istemiyor ve 14 gün de bir uğraşmak zorunuza gitmez ise beleşe plus kullanabilirsiniz. Bunun için yenir bir hesap açıp , hesabı ana hesap olarak etkinleştirdikten sonra 14 günlük deneme sürümünü deneyebilirsiniz. Tabii bittikçe aynı şekilde yeni hesap açıp yine 14 günlük sürümü seçmelisiniz. Bunu yapabilmeniz içinde kredi kartı bilgisi ister lakin bilgileri girip plus'ı aldıktan sonra silerseniz sıkıntı yaşamazsınız.

Gençler plus için para vermek istemiyor ve 14 gün de bir uğraşmak zorunuza gitmez ise beleşe plus kullanabilirsiniz. Bunun için yenir bir hesap açıp , hesabı ana hesap olarak etkinleştirdikten sonra 14 günlük deneme sürümünü deneyebilirsiniz. Tabii bittikçe aynı şekilde yeni hesap açıp yine 14 günlük sürümü seçmelisiniz. Bunu yapabilmeniz içinde kredi kartı bilgisi ister lakin bilgileri girip plus'ı aldıktan sonra silerseniz sıkıntı yaşamazsınız.
Ip ban gelmesin sonra :)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nba 2k15 aldım benim internetle full oyun 3-4 güne iner :)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler gta ve pes aldım ikisi aynı hesapta ortak olmak isteyen arsa 2. Hesap kendisine satabilirim. 2. Hesabı alan arkadaş sadece o hesap üzerinden oyunları oynayabilir.

Geri
Üst Alt