Plettenberg: "Galatasaray, McTominay için bastırıyor"

Ben en başından beri imkansız görüyorum bu transferi ama ManU da az insaflı olsun kardeşim. Senin maddi kaygıların diğer kulüpler gibi değil. 90 milyonu bile cart diye çıkarıp verecek gücün var. İngiltere içi 30 istiyorsan bu adam için, İngiltere dışına 5-10 daha az rakama razı olman gerekir. Sonuçta senin altyapından çıkmış aidiyeti, bağı olan oyuncu. Her sene en az 2 kere karşılaşacağın kulübe satmaktansa bize daha uyguna satsa bir daha karşına çıkma ihtimali çok az olacak. Taraftarını germemiş, rakiplerini de güçlendirmemiş olacaksın. Oyuncu için acayip bir rekabet olur da en yüksek verene satarsın anlarım ama öyle bir durum da yok gibi.

Çok çok beğendiğim bir futbolcu ve Torreira ile birlikte taş/kale gibi bir orta saha ikilisi oluşturacağına inanıyorum. İngiliz oyuncular genelde dışarı çıkmaya pek yeltenmez idi. Ama Oxlade, Redmond ve Alli biraz bunu kırdı gibi. EPL'de kalmak isteyecektir ama oynama garantisi de isteyeceğini düşünüyorum. Biraz medya haberleri farklı ( FakeNews ) pompalasa da bu transfere inanmak isterim.

Bu transfer bence imkansız bir kaç sene önce isteseydik alma ihtimalimiz daha fazlaydı ama bu adam geçen sezon ki performansı gayet iyiydi. Genelde sadece çalışkan orta saha olarak bilinirdi ama bu sene skorda yaptı ceza sahasına koşularda atmaya başladı seviye atladı yani biz bu adamı nasıl alacağız?

Hala imkansız adamların peşinden koşuyorlar ya bu kadar olmaz arkadaş kesin bilerek yapıyorlar uğraştık alamadık yapıp kötü bir adam getirecekler

Doue deki taktiği uyguluyoruz sanırım. Bak burda Wendel var, geldin geldin gelmedin Wendel hazır diyoruz

Taktik yapa yapa Ağustos’ta Taylan ile maça çıkıyoruz.

Geri
Üst Alt