по руский добро пожаловать (Russian Topic)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep merak etmişimdir şimdi bu rusça kiril alfabesi kullanıyor ya internette görüyorum aynı kişiler hem kiril alfabesiyle yazıyor hem de latin alfabesi kullanarak yazıyor, bunların klavyeleri nasıl oluyor?

я ( okunusu YA ... yani ben demektir JA veya YA diye yazarlar mesela )

Iyide Fatih Alex kardesimiz rusca ders verebilir ve vermeye calisiyo. Cok iyi is yapmis konuyu acarak. Bakarsiniz Salman da döner foruma biri kendisine su linki atsin.

я ( okunusu YA ... yani ben demektir JA veya YA diye yazarlar mesela )

Peki sen nasıl hem kiril hem latin alfabesi kullanıyosun mesela şuanda? Yani demek istediğim benim kullandığım klavye'de yalnızca latin harfleri var kiril alfabesiyle istesemde yazamam.

Rus oda arkadaşım zar zor anladı ne yazdığını, başlık kilitlenebilir. :s

Peki sen nasıl hem kiril hem latin alfabesi kullanıyosun mesela şuanda? Yani demek istediğim benim kullandığım klavye'de yalnızca latin harfleri var kiril alfabesiyle istesemde yazamam.

benim klavyem krıl ve ıngılızce alfabe

hemen resım de çektım mesela [attachment=9235:Fotoğraf-0076.jpg]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0076.webp
    Fotoğraf-0076.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 71
yok öyle bir şey adam damarında Rus kanı taşıyor be kardeşim. Google Translate de olamaz çünkü böyle gramer hataları yapmaz diye ekledi.

o da olur.

Yok ben öylesine yazdım zaten en ufak bir bilgim yok rusça ile ilgili, yalnız arkadaş fotoğraf yollamış rusça bilmeyen bir insan neden rusça klavye kullansın ortada çok kirli oyunlar dönüyor temkinli olmak lazım :D

Akif oda arkadasina sor bakalim bljiad ne demektir diye. Bize bu arkadas aq ve kaltak arasi birseyler anlatti.

Ruslar basti forumu hemen dagilin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt