Podolski Basın Toplantısı Düzenleyecek

Podolski: "Belki de cezamız kalka bilir. Ama tabi ki 1 yıl da olsa, 2 yıl da olsa ceza almak güzel bir şey değil."
Podolski: "Gomez'i uzun zamandır tanıyorum. Bana göre şampiyonluk yarışında avantajlı olan taraf Beşiktaş."
Podolski: "Öncelikle kupayı kazanmalıyız. Avrupa'ya katılma hakkı kazanmalıyız. Bu sene hedefimiz bu."
Podolski: "2. olsak bile bizim için başarısızlıktır. Burada şampiyon olmadıkça başarılı sayılmayız. Bunun bilincindeyiz."
Podolski: "Tekrar söylüyorum. Ben asla ayrılmak istediğimi söylemedim. Bunlar sadece söylenti."
Podolski: "Hoş olmayan görüntülerim var diyorsunuz, birine küfür mü ettim. Birini mi dövdüm."
Podolski: "Ben bir şey yapmadım. Kulüp danışmanımız bana şu kanalla görüş diyor, gidiyorum oraya konuşuyorum."
Podolski: "Eşim ve çocuğumu mix zone'da gördük diyorsunuz. Eminim böyle bir şey olmadı. Çünkü biliyorum ki 1 eşim ve 1 çocuğum var."
Podolski: "Ergin Ataman belli ki takımını iyi hazırlıyor. Bakalım sezon sonu kulüp öyle bir karar alırsa futbolda beraber çalışabiliriz."

Podolski: "Antrenör değişikliklerinden sonra biz bir şey diyemeyiz. Bunlara yönetim karar veriyor."
Podolski: "Ama bence hocaların başarılı olması için süreye ihtiyaçları vardır. Sezon öncesi takımla çalışmalılar."
Podolski: "Riekerink hocamın elinde sihirli değnek yok. O da başarılı olmamız için elinden geleni yapacaktır."
Podolski: "Futbolumu kesinlikle eleştirebilirsiniz ama yalan haber yapamazsınız. Sizin burada yazdıklarınız Alman basınına yansıyor."
Podolski: "Taraftarlar da bunları gerçek sanıyor. Bu sene 10 gol 5 asist yaptım ama daha iyisini yapmalıyım. Bu benim için yeterli değil."
Podolski: "Tabi ki hoca değişikliklerinin olması takım içinde huzursuzluk yapıyor. Bunu söyleyebilirim."
Podolski: "Ama şunu da söyleyeyim, takımın başarısız olmasının sebebini 1 kişiye atamayız. Hepimizin bunda payı var."
Podolski: "Umarım önümüzdeki sezondan itibaren başarılı olmaya devam edeceğiz."

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt