Podolski: "Biri köprüden atladı diye, peşinden atlayacak halim yok''

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Galatasaray'ın Alman yıldızı Podolski, Mario Gomez'in Beşiktaş'tan ayrılış kararını değerlendirdi.
g4g7g7g7g4.jpg

Michael Schumacher için düzenlenen özel maçta forma giyen Lukas Podolski maçın ardından kritik açıklamalarda bulundu. Schumacher'in yakın arkadaşı olan Podolski, Mario Gomez'in Beşiktaş'tan ayrılış kararını da değerlendirdi. Türkiye'de yaşanan siyasi olayların kendisini etkilemediğini ve İstanbul'u sevdiğini dile getiren Podolski, Mario Gomez gibi İstnbul'dan ayrılmayı düşünmediğini ifade etti.
Mario Gomez'in kararından etkilenmediğini dile getiren Podolski, "Yeterince tecrübeliyim ve yaş itibarıyla da kendi kararlarımı kendim verebilecek durumdayım. Biri köprüden atladı diye, peşinden köprüden atlayacak halim yok. Ailemle beraber İstanbul'a döneceğim. Yeni sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum, medyada bu tip spekülasyonlar sürekli yer alıyor ve artık alıştım" dedi.

SPORX

Adamlık böyle bir şey.

Ağlamıyorum, gözüme alman panzeri kaçtı.

Sezon başlayacak beydendi hala tatilde

Turnuvada da tatil yaptı hayat buna güzel

Adam acayip dobra yalnız.

Antrenör olsa medya soru sormaya korkar.

Selcuk suanda GsStore da formasini bekliyor o yuzden antremanlarda yokmus :D

kaynak: Galatasaray.org

Adamsın reis gomez gibi topuk yapmadınAdam Gomez gibi kaçmayı seçmedi.Helal olsun.Çayını içip golleri atmaya devam edecek inşallah. :)

ADAM'ın dibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konu dışı ama bu adam top oynamadı Euro 2016'da, ne diye bu kadar tatil hakkı verildi ki? Tuhaf.

Lagaluga yapma ağa çık gel artık

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt