Podolski Çin'e Gidiyor! İşte Bedeli!

Melih Sönmez

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
1630780-34613423-2560-1440-1.jpg

Galatasaray’la 6 milyon euro bonservis karşılığında el sıkışan Beijing Guoan, Lukas Podolski’den de olumlu yanıt aldı. Alman futbolcunun 3 yıllık sözleşme şartını kabul eden Çin ekibinin, tecrübeli oyuncunun bütün taleplerini yerine getirmeye hazır olduğu aktarıldı.

Burak Yılmaz’ın formasını giydiği Çin ekibi Beijing Guoan sürpriz şekilde sarı-kırmızılı kulübe 32 yaşındaki Podolski için 6 milyon euro bonservis bedeli teklif ederken olumlu yanıt almıştı. Çinliler resmi teklif yaptıkları başarılı futbolcuyla da prensipte el sıkıştı. Podolski kendisine önerilen 3 senelik cazip teklifi kabul etti.

Menajerler aracılığıyla gelen teklifi Podolski ve menajerine yönlendiren Galatasaray yüksek ihtimalle bu satışı gerçekleştirecek. Alman futbolcunun, sarı-kırmızılı kulüpten kazandığının iki katını Çin ekibinden istediği ayrıca 3 yıllık imzada ısrarcı olduğu bildirildi. Çinlilerin, Podolski’yi çok istedikleri ve bütün şartları yerine getirmeye hazır oldukları dile getirildi.

Ancak Cim-Bom’da yönetim gelen teklifin resmi olarak kendilerine iletilmesini şart koştu. Böylece Galatasaray ve Podolski tarafından kabul edilen teklifin hayata geçmesi için menajerlere “Bize Çin kulübünden resmi teklif ile gelin” mesajı iletildi.

Scout ekibine talimat

Galatasaray’da, Podolski’nin durumuna göre transfer stratejisinin ele alınacağı vurgulandı. Sigthorsson’un sözleşmesini fesh eden ve Podolski’yi satmaya hazırlanan sarı-kırmızılı kulüpte, forvet transferi için izleme komitesine talimat verildi.

Galataaray, Podolski’yi satarsa en kısa süre içinde golcü transferini gerçekleştirecek.

Podolski ligde çıktığı 9 karşılaşmada rakip filelere 3 gol bıraktı. 2 de asist yapan Alman oyuncu 531 dakika süre aldı ve 171 dakikada bir gol attı. Podolski toplamda ise 12 maçta 6 gol 3 asistle oynayıp, 2 maçta 1 gol ortalaması yakaladı.

Fanatik

GSC Portal

Bakalim kac kurus alacagiz bundan. Daha onemlisi, yerine daha iyi bir golcu alabilecekler mi?

Kesinlikle gitmemeli üstüne bi forvet daha almalıyız.. Takım biraz toparlanıp seri yaptıysa eren yerine poldi nin oynamasıyla oldu.. Mutlaka kalmalı her an rakibe tehdit.. Gittiği an şampiyonluk hayal

Bakalim kac kurus alacagiz bundan. Daha onemlisi, yerine daha iyi bir golcu alabilecekler mi?
tabi ki yerini dolduramayacaklar. Podolski forumda çok eleştiriliyor fakat toplu oyunda dünyanın en iyi bir kaç oyuncusu konumunda kendisi. Topsuz oyunda kayboluyor sorun burada. Yerini de kimseyle doldurmazlar bunlar. Kasımpaşa'dan Adem'i alırlar, doldurduk derler.

Ben daha önce böyle hainlik yapan bir yönetim hatırlamıyorum.

Scout ekibine ne gerek var mehmet özbek ve oğlu alsın işte zaten öyle yapmıyorlar mi,koca klubu dingonun ahırına cevirdiler

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soyleyelim de parayi direkt Ilhan Cavcav'in hesabina yatirsinlar

20 dediler
Indi
10 dediler
Indi
8 dediler
indi
6 oldu simdi

Bravo

6 ne lan? Elin adamı kimleri kaç paraya pazarlıyor beceriksiz vasıfsız elemanlar sizi. Gizli işsizler. Adisiniz. Bu kulubun içine ettiniz bu adam 6 milyondan çok daha fazlasını eder gerizekalı herifler

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çinliler 10 verelim anlaşalım demiştir dursun turşusu 6 yeterli demiştir kesin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dis basin iki üc takim podolski istiyor derkene oda astronomik bonservis fiyatina biz 6 milyonami satacagiz? Pazarlik beli bize 6 milyon bonserviz verin birde el alti 4milyon cepimize indirmek icin oyuncuyu size verelim hesabina girmus hirsizlar

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

6 ne lan? Dalga mı geçiyorsunuz, 1.5 porsiyon Ahmet Çalık almıyor o para.

Scout ekibine talimat veriyorlar birde.

Ulan herifler 5 günde forvet bulacak,1 ay pazarlık yapip Deniz Kadah'i alacaksınız sonunda.

Talimat vereceksen 6 ay öncesinden verilir tek forvetine satıp acil ihtiyacın olacağı an değil.

Allahın idiot lari.

İş bilen bir yönetim iyi bir pazarlıkla 10 milyon euroya bile satar bunlara. Çin ekibi teklifi 5 milyona bile indirse bizimkiler evet der hemen.

Dursun ilk teklife atlamış herhalde.Podolski'nin adı Çin pazarında en az 10 eder.Bjk Ersan ve Demba Ba'yı bile daha iyi pazarladı.

scout ekibi çalışıyorda para yok diyolar

scout ekibi oyuncu değilde komisyoncu arıyor gibi geldi bana

Satsak ne olacak aldığımız çöpler ve yolladıklarımız ile çarçur olacak o para sıfır elde var sıfır.He birde komisyonları kat işin içine kar değil zararda olursun hatta

Podolski 6 milyon euro ahmet çalık 5 milyon, güzelmiş

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

melo'yu satıp donk'u alan beceriksiz yönetim podolski'yi satar yerine kimse almaz :)
çünkü ptt ligi topçusu eren yeterli.
müzmin sakat serdar normal olduğu üzere sezonu kapattığı için yerine geri zekalı bir anadolu topçusu alırlar .
işin ucunda korkunç bir komisyon olacak çünkü.

şimdiden geçmiş olsun lige havlu attık diyebilirim.

Geri
Üst Alt