Podolski Konuştu! Gidiyor mu?

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
5099192.jpg

Tecrübeli futbolcu zirvede açık ve net konuşup, “G.Saray’da mutluyum. Benim başka bir takıma transfer olmam için hem kulübümün hem de benim huzurlu olmam lazım. Ancak herkesin menfaatine olursa, başka bir takıma gidebilirim” dedi.

Ve Lukas Podolski’nin Çin defteri resmen kapandı... “Gitti, gidiyor” derken Galatasaray’ın Alman yıldızın Beijing Guoan Kulübüne transferi gerçekleşmedi...

“Sarı kırmızılı formayı giymekten mutluyum” diyerek, Çin’e gitmek adına yıllık 10 milyon Euro talep eden Podolski, şimdilik Galatasaray’da kaldı ama kendisinin peşinde koşan ABD kulüplerine de açık kapı bıraktı...

Alman oyuncu ve menajeri Nassim Touihri dün İstanbul’da, Galatasaray yöneticileriyle bir araya geldi. Podolski’nin geleceği hakkında bir durum değerlendirmesi yapılırken Alman oyuncuya Amerika MLS ekiplerinin ciddi ilgisinin olduğu da yönetime iletildi.

AÇIK VE NET KONUŞTU

Podolski’den memnun olduğunu ifade eden Galatasaraylı yöneticiler, “Onu satmak ya da takımdan ayrılması gibi bir niyetimiz yok“ dediler ve oyuncularından memnun olduklarını yinelediler. Amerika takımlarının ilgilendiği Podolski görüşmede çok açık ve net konuştu ve şunları söyledi:

- Burada mutluyum. Başka yere transfer olmam için hem kulübümün, hem de benim huzurlu olmam lazım. Ancak herkesin menfaatine olursa başka takıma gidebilirim.

Fanatik

Yani demiş ki "kulüp beni dehlemek istedi ama ben kalacağım".

Ben hic memnun degilim Podolskiden. Katki sagladigi maclarin sayisi bir el parmaklarini gecmez.

Hala aldigi teklifleri begenmedikleri kesin heralde binservizden gelecek paradanda pay alacaklar bu gidisle

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Daha iyisi gelemeyeceğine göre şu kadro da poldi oynar kardeşim yapacak birşey yok bitiriciliği iyi en azından eren topa vurana kadar 2 ton kömür yakıyor..

Sosyal medyada günde 2 bin tweet atacağına

Futbola odaklanması lazım

Garry Rodriguez ilk maçındaki gibi bir oyuncuysa Bruma ile birlikte kanatları işleyen bir takıma dönüşürüz. Forvet pozisyonu da daha iyi bir golcüye ihtiyaç olmasına rağmen alınamayacak gibi gözüktüğü için Podolski 1. aday Eren yedek olarak devam edilmeli. Eren'in varlığıyla yokluğu belli olmuyor Eylül ayından beri..

Şimdii Poldi'ye gelecek iyi bir teklif + 3m maaşı ile paya bir bütçe elde etmiş oluruz hani sağlam bir golcü alınabilecek kadar

Amma bu yönetim imkansız yani hayatta alamazlar Poldi'den daha iyisini

gitmeyi-kalmayı değil de azcık daha iyi nasıl oynarım diye düşünsen daha iyi olacak Poldi efendi

Selçuk twitmi atıyor ne faydası var takıma? twit atmasının sorun teşkil ettirdiği durum nedir yani şöyle amatör bebekce tepkileri artık bırakalım.

Bana ne Selçuktan phukcan

Lig başlayalı kaç ay oldu adam hala fit olamadı

O kadar zaman sosyal medyada harcayacağına futbola odaklansın diyoruz işte

Ergen gibi oyuncu dilleme

Geri
Üst Alt