Podolski Sessizliğini Bozdu!

Emre Arslan

Cezalı
podolski_galatasaray_sevinc_04122015B.jpg

Lukas Podolski'nin Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini korurken, Hürriyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Ali Naci Küçük’ün paylaştığı haber, gündeme bomba gibi düştü.

Sarı kırmızılı takımın basın sözcüsü-yönetici Levent Nazifoğlu’nun "Biz gitmesini istemiyoruz ama o gitmek istiyor. Yapabileceğimiz bir şey yok" dediği Lukas Podolski, 5 gol attığı Erzincanspor kupa maçı sonrası Galatasaray’ı takip eden basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Alman yıldız, takımda kalmak istediğini belirtti.

Geleceği hakkında ne olacağını bilmediğini belirten Podolski, "Burada mutluyum, Galatasaray’daki performansım iyi. Benim gitmek istediğim ve bu yönde direttiğim haberlerini takip ediyorum. Bunlar kesinlikle doğru değil. Galatasaray’dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok" dedi.

Podolski Sessizliğini Bozdu!

Şerefsiz yalancı Levent

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Abicim takimdaki dengeyi boyle mi koruyacaksiniz. Oyunculari mutlu edin uzmeyin lan bu nasil yonetim. Cebimize para girsin diye yaptiklari sey kalmadi ya, transfer mransfer istemiyoruz lan.

Adamı zorla yollayacaklar be

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Adamin instagramdaki paylasimlarindan mutlu oldugu belli zaten Nazifoglu zorla yollamak istiyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Podolskiyi yollarsa taraftar olarak Nazifogluyu yollayalim olmaz mi ya?

Levent ( Sen kimsin??) Nazifoglu 'nun klasiklesen yalanlarindan.

Naziif atma naziiif.

Baştan beri demiştim gitme isteği yalan diye. Farklı sebepler saydılar birde utanmadan

Seni şeref ve haysiyete davet ediyorum Nazifoğlu.

Adami yollamak icin yalan söylüyorlar,bu adam maclara nasil motive olsun ?

Nazif cuneyt cakir'a laf atacagina takimla ilgilensin,podolski kafa olarak karabuk macinda degilde

Serro nazif

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Nazif yalancılıkta ünal dan daha beter o kıvırıyordu enazından bu onuda beceremiyor

Bonservizi yükseltmek adina kulanilmis olabilacek bir taktik

Yönetime bak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nazifoğlu adam mıdır?

-Tapatalk-

Dün demiştim işte haklı çıktım bu adam gitmek istemiyor , aynı burak'a yapılan mobbing buna da yapılıyor.Bütün mutsuzluğu da bu yüzden .

Geri
Üst Alt