Podolski Sinerji Başlığı

Campbellinda gelmeyeceği kesinleştiğine göre , gözden düşen ve hücum hattının her bölgesinde oynayabilen bir Podolski neden olmasın ;)

sneijder ikisi yarışa girer bunların hangimiz daha uzaktan atıcaz diye :D 2 tane raket auhaeuahe

KAP'a bildirip alamamıştık. Daha 29 yaşındaymış. Alınabilirse çok iyi olur. Kariyerinde düşüş yakaladı ama biz de yeniden çıkış yapabilir.

Forveti burak umut olan bir takımın taraftarının podolskiyi istememesi :crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed: anketin açılması bile saçma ha derseniz başka birini istiyorum diye anlarımda başka türlü mantıksız olur

Yabancı sınırı olmasa ve fiyatı da uygunsa alınabilir ama yabancı sınırının olduğu şu ortamda almanın bir manası yok.

Şartlar oluşursa kesinlikle almalıyız.

Bu adamı isterim elbette ama şu sinerji başlığı açıldıktan sonra artık geleceği varsa da gelmez. Sinerji başlıklarının ne derece uğursuzluk yarattığını yeterince gördük sanıyorum.

Kanatta da forvette de yetersiz olan adamı alıp ne yapacağız.

transfermarkt değeri 23 m € görünüyor. yok artık

olcan var zaten

bize reis bir forvet lazim

Keske be...Onu yillaridir istiyorum..."Hayir" diyenler Forumdan ciksin lütfen...

7m den fazla verilmez

4-4-2de işler yapar ama tek forvet olarak berbat oyuncu

Belki ulan bu adam ne saçma konuşuyor falan dersiniz ama, 4. yıldız isteniliyorsa Erkan Zengin'in alınması daha iyi olur.

Belki ulan bu adam ne saçma konuşuyor falan dersiniz ama, 4. yıldız isteniliyorsa Erkan Zengin'in alınması daha iyi olur.

Senin gibi Üyeler zaten Yigit Gökoglan, Erkan Zengin, Cenk Tosun gibi oyuncular hak ediyor.

Poldi gelirse Sneijder ile birlikte en iyi oyuncumuz olacak. Nokta. Keske Poldi gelse...Keske be...

34 Yasinda bir Kuyt bile bu lige is yaparsa, PODOLSKI!! her türlü is yapar.Hem müthis oyuncu, hemde müthis bir karakter.

Siz heralde Suarez, Van Persie, Cuadrado, Jackson Martinez falan alacagmizi düsünyorsunuz, te allahim.

Geri
Üst Alt