Podolski Sinerji Başlığı

Senin gibi Üyeler zaten Yigit Gökoglan, Erkan Zengin, Cenk Tosun gibi oyuncular hak ediyor.

Poldi gelirse Sneijder ile birlikte en iyi oyuncumuz olacak. Nokta. Keske Poldi gelse...Keske be...

34 Yasinda bir Kuyt bile bu lige is yaparsa, PODOLSKI!! her türlü is yapar.Hem müthis oyuncu, hemde müthis bir karakter.

Siz heralde Suarez, Van Persie, Cuadrado, Jackson Martinez falan alacagmizi düsünyorsunuz, te allahim.

Hayır yanlış düşünüyorsun.

Kuyt gibi oyuncular bizim ligimizde hep iş yapar. Nasıl Drogba'nın aklıyla attığı goller gibi. Ya da Makakula örneği. Adam o kadar teknik değil ama yıkamıyordu rakip savunmalar. Elmander var yahu. Çok mu teknik? Çok mu hızlı? Ama kattığı fayda ortada. Fizik kalitesi yüksek, ayakta kalabilen tüm oyuncular Türk defanslarına karşı başarılı olur. Bunun yanına hız da ekleyebilirse Lokomativ Moskova'ya 5.5 m euro fiyatla giden Omar Niasse gibi örnekler çıkıyor.

Suarez vs. tabiki de alamayız. Daha önceki yazılarımı takip ettiysen Sneijder'ın bile gelmesinin tüm olanaklara rağmen zor olduğunu üstüne basa basa belirten insanlardan biriyim.

Neden Podolski yerine Erkan Zengin diyor olursam?

Podolski'nin kulüp takımları seviyesindeki kalitesi asla milli takım seviyesi kadar iyi olmadı ve Almanya milli takımındaki oyuncuların da durumu ortada. Podolski'nin buraya gelmesi, uyum süreci, yabancı sorunu ve takım oyununun Podolski'yi de oytanacak şekilde geliştirilmesi zorlu bir süreçken, Erkan Zengin'in bu aşamaları geçmesi daha zor. Podolski kapalı savunmalara karşı başarısız olurken, Erkan Zengin kapalı savunmaları açabilecek nitelikte ayaklarına hakim, ortaları ve son vuruşları iyi bir isim. Bu yüzden özellikle belirttim, 4. yıldız şart oğlu şartsa Erkan Zengin'in gelmesi daha faydalı olur.

Zaten kulüp kariyeri iyi olmayan bir oyuncuya FFP kritelerleri yüzünden bir de yüksek bonservis bedeli vereceksek saçma olur.

Eskişehir'in Tarık+Erkan için isteği 20 milyon TL aslında 7 milyon euro yapıyor, 2 futbolcu için bence makul bir rakam.

Defans ve forvet transferi lazım Podolski'den çok. Gerçi Podolski forvette de kullanılabilir ama daha iyi seçenekler var.

10-15 Gol garantisi var

Gesendet von meinem LG G3

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.Bizim taraftarlar için de aynı bu hesap.Podolski bu arkadaş istemiyorum diyeni sallandırmak lazım burada.

bu adami son yillarda hic forvet oynarken izleyen oldu mu

lukas kanat adami oldu artik

bize forvet lazim forvet

Podolski gelmez..görüşme yaptığımız zamanları ne çabuk unuttunuz .

"G.Saray'ın sezon başında 3.5 milyon Euro'ya anlaşıp vazgeçtiği Lukas Podolski, Express gazetesine, "Kaptanlığım alındığı için G.Saray'a gitmeyi düşünmüştüm. Ancak şimdi kendime kızıyorum. G.Saray'a gitmeyi düşünmek israfmış" dedi."

Almamalıyız. Ülkemizde salakça bir sınırlama var kardeş sen bu maçlık yedek otur diyebileceğimiz bir futbolcu değil.

Bende istemeyenlerdenim.Eskiden çok beğenirdim ancak düşüşe geçen oyunculardan uzak durmak lazım.

sinerji başlığı açtınız ya artık geleceği varsada gelmez..

Kontenjan sorunu olsa da isterim Podolski her türlü iş yapar

tapatalk

lukas-podolski_173489.jpg

gel gel sarısınım gel gel sana aşığım ben

10599289_950242751653708_3856852733345152553_n.jpg

Lukas Podolski

Vater und Sohn. Es gibt für mich nichts Wichtigeres! Egal was ist, forever meine Nr.1! Poldi

Pai e filho. Para mim não há nada mais importante! Seja o que for, para sempre o meu No 1! Poldi

Father and son. The most important for me in life. No matter what happens he is forever my No1! Poldi

Tata i syn! To jest dla mnie najważniejsze! Nie ważne co by sie dzialo, na zawsze moj Nr 1! Poldi

Baba ve oğul. Benim için bundan önemlisi yok! Ne olursa olsun benim bir numaram kalacak! Poldi

我的家庭-我的荣耀,我的第一!

#happy #fatherandson #family #tata #life #love #poldi

istediğiniz adama bakın gs kültürüne yakışıyo mu g................................t baş açmak

Son 2 sene form grafiği sinerji gerektirecek kadar iyi değil.

Ancak kanatta Olcan yerine veya forvette Burak (her nekadar podi forvette uzun süre oynayamayacak olsa bile )görmek isterim.

Başka kimseyi almayacaksak tabi

yahudi asıllı polonyalı diye istemiyorsunuz ve mesut gibi ülkesini seçmeyip hainlik yapıp alamanyada top koşturduğu için :) dökülün lan açık açık :)

Geri
Üst Alt