Podolski Türkiye'ye Gidiyor

Alırsak ta Uefa kapatacak dükkanı bunumu istiyorsunuz anlamıyorum ki

Evet kapatır kesin. FB ve BJK'nın borç batağında olmasına rağmen, şike ve teşvik suçlarına batmasına rağmen, hiç bir şey yapamayan UEFA, gelip bizi kapatacak evet.

6-7 senedir CL görmeyen rakiplerin gidip deli gibi iyi futbolcuları alıyorsa ve sen üst üste 3. sene CL'ye katılıp para veremem diyorsan, kapat bu dükkanı.

Olay sadece CL'ye gitmekle alakalı değil ki. Belli ki geçtiğimiz 1-2 sezonda izlenen yanlış oyuncu tercihleri bütçeyi sıkıntıya soktu. Ligin başlamasına günler kala ne sponsor var ne transfer. FFP bildiğim kadarıyla maaş bütçemizi sınırlıyor, bu yüzden fazlalıkları göndermeden zaten teknik olarak transfer yapabilmemiz mümkün değil. Yerlilerle yapılan fahiş sözleşmelere hiç girmeyeceğim bile. Nasıl yönetildiğimiz ortada.

Bu yoklukta hayır demem ama astronomik bir bonservis bedeli ödenmeden...

Olay sadece CL'ye gitmekle alakalı değil ki. Belli ki geçtiğimiz 1-2 sezonda izlenen yanlış oyuncu tercihleri bütçeyi sıkıntıya soktu. Ligin başlamasına günler kala ne sponsor var ne transfer. FFP bildiğim kadarıyla maaş bütçemizi sınırlıyor, bu yüzden fazlalıkları göndermeden zaten teknik olarak transfer yapabilmemiz mümkün değil. Yerlilerle yapılan fahiş sözleşmelere hiç girmeyeceğim bile. Nasıl yönetildiğimiz ortada.

Hatalar var ancak Aysal yönetiminin bir alternatifi yok. Daha iyisi yok, Adnan Polat dönemini çabuk unuttunuz.

7-8 den fazla vermeyelim zaten 12 ye aldılar 27 yaşında,oldu 29.

Hatalar var ancak Aysal yönetiminin bir alternatifi yok. Daha iyisi yok, Adnan Polat dönemini çabuk unuttunuz.

Adnan Polat dönemi kötüydü diye Aysal'ın göz göre göre bizi geriye götürmesine sessiz mi kalalım? Kimse alternatifsiz değildir. Bu duruma lise mutlaka el atacaktır zaten.

Evet kapatır kesin. FB ve BJK'nın borç batağında olmasına rağmen, şike ve teşvik suçlarına batmasına rağmen, hiç bir şey yapamayan UEFA, gelip bizi kapatacak evet.

Onlarında her an defterini.dürebilirler sorun şu ki biz resmi oşarak uyarıldık beşiktaş zaten ceza almıştı erteleme yaptılar ama ben her an bekliyorum şike ve teşvik işini hiç hatırlatma o ayrı bir yara

Kargaspor zaten ceza aldı ona rağmen son açıklanan rakamlara göre daha kötü durumda ,

fener eğer avrupa hakkını alır ise zaten o zaman görecekler anyayı konyayı , şikeden ceza veremeyenler FFP den geçirecek tahminim !

Şu durumda TS nin dahi önümüzdeki senesi büyük risk altında sanırım %130 idi gelir / maaş dengesizliği ,

düşünün biz 4,5 milyon avro nedeniyle ceza aldık !

soldado podolski adebayor pato hepsine fitim hangisi gelirse gelsin

yeterki gelsin

Zaman daralıyor maalesef her geçen gün umudumu kaybediyorum.Yapın artık şu transferleri

Geri
Üst Alt