Pogba, Rekor Ücretle Manchester United'da!

messide dahil dünyada hiçbir futbolcu bu paraları hakedecek bir iş yapmıyor buna birilerinin dur demesi lazım artık afrikada insanlar açlıktan kırılırken bu kadar para futbol yeteneği iyi diye bir kişiye ödenmez ödenmemesi lazım.

Iyice bokunu cikardilar resmen bu isin.

Adamlarda para b.k biraz da transfer piyasasında en pahalı oyuncu bizde diye sükse yarattılar. Herşey daha çok PR için bence. O kadar etmeyeceğini onlar da biliyordur

Yılın kazığı olur.Pogba çok abartılan bir futbolcu.En fazla 50 milyon euro eder.

Endüstriyel futbol, naparsın. Hepimiz bu sistemde izleyiciden ziyade potansiyel müşteriyiz maalesef.

Asrın kazığı

CpbMFCQWEAAysKW.jpg

Manu seviyesindeki takımlar için çerez parası.

Mourinho bu transferle 1 milyardan fazla transfer harcaması yapan ilk TD oldu.

2nw3aj7.jpg

Reklam - pazarlama taktiği.Hepsi bir arada.Tabiki 105 milyonluk topçu değil.Bale 100 milyon eder miydi? Etmez.

Neymar -Suarez- Ronaldo eder.Max 3 topçu çıkar 100 milyon değerinde.Messi süt olup barcelona dışına çıkmadıgı için onu bu yapıya almadım.

Adamlar geçen gördüm bilmem kaç milyon Forma satmışlar

Bu ateş üfleyerek sönmez

Bence şu durumda mal olan Juventus Higuain + 11 milyon Euro ya pogba yi vermiş oldular.
United pogba nin transfer parasının üç Dört katını çıkarır İbo ve Pogba Firmalarıyla.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Adamlar geçen gördüm bilmem kaç milyon Forma satmışlar

Bu ateş üfleyerek sönmez

Bu kulüpler sadece kendi ülkelerinde veya Avrupa'da forma satmıyorlar. Bayern geçen veya elevsi sene Manhattan'da ofis açtı, kulüp alacaklar belki şimdi. Asya'da Güney Amerika'da Avustralya'da da peynir ekmek gibi forma, ürün ve maç yayını satıyor bu kulüpler. Zor.

Bu kulüpler sadece kendi ülkelerinde veya Avrupa'da forma satmıyorlar. Bayern geçen veya elevsi sene Manhattan'da ofis açtı, kulüp alacaklar belki şimdi. Asya'da Güney Amerika'da Avustralya'da da peynir ekmek gibi forma, ürün ve maç yayını satıyor bu kulüpler. Zor.

İşte bu yüzden onlar için meblağlar bu kadar yüksek olsa bile fazla koymuyor

Baksana İngiltere liginde ki West ham everton gibi takımlar bile nasıl bonservis bedelleri ödeyebiliyorlar

Bu ateş üfleyerek sönmez

105 degil sadece 5 milyon olsa ve bunu biz yapsak yani bedavaya gonderip 5 milyona alsak neler neler konusulur ?

acaba united taraftarlari yonetimlerini istifaya davet ediyor mudur cilginca su an ?

bizde yonetim ya da baskan isminden bagimsiz , kim bunu yapsa yerden yere vurulur

Pogba yerine takım kurulabilecek yaklaşık 110 milyon Euro değerindeki ilk 11;

gfx_1gjt97iuwhlia1mfmth0ky4mvk.png

Geri
Üst Alt