Pokémon Go Başlığı

Gym olayını tam anlamadım. Yaklaştığımda 3 tane lider var içeride biriyle savaş dedim onu yendim ardından diğeri geldi onu da yendim ve 3. liderin pokemonu da geldi zaten gücüm tükenmişti. Kaybettin dedi. Pokemon değiştirme falan yok mu bu savaşta? Bi de bu 3 adam paso gym yakınlarında mı ne zaman gelip gitsem onlar var

Arkadaşlarım Poke topları bitirdi. Var mı kazanma yolu, birkaç bir şey okudum ama tam çözemedim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yüksek cp li( 242)raticate denk geldi avladim 3. de oyun dondu.
Dün 3 defa başıma geldi.
Kapa aç yapıyorsun 1 ava izin veriyor.
Tek yerde 5 Pokemon denk geldi bikere.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim ordaki gymyi dün ele gecirmiş mavi takım güçlü pokemonlar koymuşlar şimdi geldim ellerine verdim aldım gym yi basında bekliyorum gelen olursa diye

1-Bi gyme en fazla 3 kişinin pokemonları m girebiliyo beyler?Dün aynı renkli adamın yanına pat diye oturdum gyme bugün oturamayıp savaşıyom 3 kişi gösteriyo gymde acep ondan m,son kişinin pokemonunu yenemedimde.

2-Kırmızı-sarı-yeşil takım seçerken mesela kırmızıysam ateş pokemonu daha m iyi vurur?

Son düzenleme:
Tüm mahalleyi gezdim, bir pikachuyu bulamadım be. Bi Ash gibi olamadık anasını satayım.

Valperonla 4 tane pokemonu devirdim 600lük magmarda vardı içlerinde

Magmar için yanardağa mı gittiniz naptınız mk
a53d6275ab756370357b28a5ce256221.jpg

Dün 10km lik yumurtadan çıktı?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-Bi gyme en fazla 3 kişinin pokemonları m girebiliyo beyler?Dün aynı renkli adamın yanına pat diye oturdum gyme bugün oturamayıp savaşıyom 3 kişi gösteriyo gymde acep ondan m,son kişinin pokemonunu yenemedimde.

2-Kırmızı-sarı-yeşil takım seçerken mesela kırmızıysam ateş pokemonu daha m iyi vurur?
1- Gym Level'a göre değişir. Gym Level 1se en fazla 1 Pokemon oturur, Gym Level 6'ysa 6 Pokemon oturur.

2- Hayır.

Flareon ve Vaporeon'um vardi, dun bi Eevee'ye daha evrim gecirttim. Vaporeon oldu yine. Flareon olsa uzulurdum de Vaporeon olmasi fena degil yine. Keske Jolt olaydi.

6166e574aa9bd50a1b404097fd33efec.jpg

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Flareon ve Vaporeon'um vardi, dun bi Eevee'ye daha evrim gecirttim. Vaporeon oldu yine. Flareon olsa uzulurdum de Vaporeon olmasi fena degil yine. Keske Jolt olaydi.

6166e574aa9bd50a1b404097fd33efec.jpg

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Bunla tüm gymleri yıkarsın

Pokemon redi bazı alırsam bence en iyi pokemonlar şöyle idi :

Ateş : Dragonite, Charizard, Arcanine. (Magmar yoktu)

Su : Blastoise, Gyarados, Dragonite

Bitki : Venusaur

Kara : Marowak, Machamp, Snorlax

Psişik : Mewtwo, Mew, Alakazam,

Bir de tabi Aerodacytl, Articuno, Zapdos ve Moltres var. 3 efsanevi kuş ile ejder.

Bunla tüm gymleri yıkarsın
Dün bi tane indirdim öylesine, baya iyiydi cidden. Ama 1500 Snorlax'li Gymler var civarlarda, bulaşmadım bile hiç. Şimdilik iyi Pokemonlar bulup kasmaya çalışıyorum, Gym olayına sonradan girerim.

Önceden Gym'e koyduğum Pokemonlar bikaç saatte gidiyordu. Dün bu Vaporeon ile bi Gym devirdim, 1011'lik Starmie koydum, dokunamıyorlar herhalde, hala geri gelmedi. :D

Talha Küllü
Peki aynı renkteki 3 lwllik gymde güçsüz olan rakibi yenip oraya yerleşemiyor muyuz,illa diğer 2 kişinin pokemonlarını da m yenmek gerek?

Geri
Üst Alt