Pokémon Go Başlığı

he doğru oturduğun yere göre değişir ben şehrin dışında oturduğum için gündüz ofiste çevredeki pokestopları sömürüp akşam üç beş avlanabiliyorum genelde sakin ve boş oluyor. bizim orada 1 tane pokestop var zira. gym hiç yok. o yüzden henüz savaş da yapamadım.

dün az ilerleyeyim dedim baktım çok yakın bir mesafede onlarca pokestop 3-5 tane gym falan var. oha ne oluyor lan orada diyerek arabayı sürdüm ki başkent üniversitesi nizamiyesi ile burun buruna geldim, usul usul döndüm ne yapayım :D
haha sende ankaransınn vayy kardeşime bak :D valla dediğim tam bu oluyo emniyetle karşılaşırsın ben atakulenin ordayım muhtemelen botanik parkındaki köepkler saldırır poke ararken :D

Ha Ankara'daysan anlarsın. Bağlıca'da oturuyorum ben. Ofis GOP'ta (Filistin Caddesi) dolayısı ile gündüz top topla, gece avlan sistemi işliyor şimdilik.

yeminlen dışarıda sizden birini görürsem
depiği geçirecem

kardeşim o kadar vaktim yokki çalışıyorum ben iş yerinden çıkıp pokemon mu arıcam evli barklı adamız eşime öyle mi diyim bugün geç geliyorum charmender yakalıcam :)

O kadar da abartıya gerek yok.Servise bindiğimde mola ve yemek saatleri takılıyorum yetiyor.Akşam zaten evdesin evin içinde dört dolansan bile çıkmıyor. :)

O kadar aşırıya kaçan bağımlılıktan öte bir duruma geçmiş. :)

şuna son verin artık

şu saçmalığa artık son verin

beyler bu oyunu oynamayın
bok yoluna gideceğniz

şu oyuna
ve zırvalığa son verin

şaka maka
büyük gsc forumunuda
kaybettik

allahtan rahmet sevenlerine başsağlığı dilerim

yeminlen dışarıda sizden birini görürsem
depiği geçirecem

iste-turkiye-de-hemen-herkesin-tanidigi-sus-hemsirenin-hikayesi.jpg

Tavsiye:

Level 20'ye gelene kadar Pokemon falan gelistirmeyin cok gerekmedikce. Level 10'da 100-200CP ile buldugunuz Charmander'i Level 20'de 450CP ile buluyorsunuz. 20'den sonra level kasmak zorlaşıyor zaten...

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Tavsiye:

Level 20'ye gelene kadar Pokemon falan gelistirmeyin cok gerekmedikce. Level 10'da 100-200CP ile buldugunuz Charmander'i Level 20'de 450CP ile buluyorsunuz. 20'den sonra level kasmak zorlaşıyor zaten...

Yav mantıken doğru da bunun sonu yok ki. 30 level adam da 30'a akdar geliştirmeyin, 30'da 700 ile buluyorsunuz diyecek :D

Yav mantıken doğru da bunun sonu yok ki. 30 level adam da 30'a akdar geliştirmeyin, 30'da 700 ile buluyorsunuz diyecek :D
20'den sonraki her level icin +25k XP istiyor. Oyunun effective max level'i tahminimce 20-25. Sonrasi 31 ( ;) ) Yani 20+ cidden beklenecek sey degil, cok uzun. Ordan sonra beklememek daha karli.
Ben 20'ye kadar bekleyecegim, 2.5 lvl kaldi zaten oraya da...

Hardcore gaming için mantıklı benim gibi casual player'lar beklemeyez o kadar. Şahsen ben evrime yetecek kadar oldu mu direk basıyorum. Ekran yanıyor dönüyor ya ehe mehe diye izliyorum o sırada olayım bu.

türkiye'de zubat ve ratata niye bu kadar yaygın? kan emici, kemirgen diye mesaj mı veriyolar yoksa :38573:

Ne Zubatmış be. Yüksek cpli de gelmiyor en fazla 80.
Viaport'a gittim dün, 8 tane pokestop var. Hem de esiyor. Ama tek sıkıntı nearby pokemonların 9'u da Zubat. :D

Pokedexleri paylasalim lütfen 100 u goren var mi ? Benim suan 58

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt