- 30 Temmuz 2009
- 12.435
- 6.706
- 1.993
Zevkli oyun. Sabah yükledim. Ama henüz dışarıda gezip Pokemon avlama fırsatım olmadı
Evde bir iki tane buldum o kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pokemonların yaşlanmadığınımı düşünüyorsun üstad?
Lan ne alaka ben geçenlerde emulator kurup green and redi oynadım ve efsane oldu. Ki iddaa ediyorum herkesin hoşuna gider.eshek kadar oldunuz ugrastiginiz ise bakin yaw:asd22:
Belli seviye sonrası savaşıyorsun. Millet bu oyunla kız düşürmeye başlayacak şüphesizYanlız hiç savaşma yok... o biraz saçma.
Pokemon ile savaş ondan sonra at topu...
Sadece Amele gibi Geo Chatching mi yapcam
Tamam Gym Battle varmış xDBelli seviye sonrası savaşıyorsun. Millet bu oyunla kız düşürmeye başlayacak şüphesiz
Nick'leriniz neee ?
Bende indireyim bakak... nasıl oyun
ID var. Yalnız bu işe iyi emek verirlerse facebook gibi bir ağ oluştururlar dünyada.
Zelanda çıkışlı gmail hesabı aç google playi ona bağla kur ya da apk üzerinden kur bekleme istemiyorsan.Tr için bölge kilidi kalksada indirsek , balon olma ihtimali var eğer olmaz ise efsane olur![]()
Oynanır. Başladım ben arkadaşlarla. 20-25 farklı türden Pokemonum var, 4 tane Gym kontrolümüz altında... Keyifli baya, durduk yere yürüyüşe çıkarıyor.Sen seversin böyle şeyleri. Oynanır mı? @Talha Küllü
Zelanda çıkışlı gmail hesabı aç google playi ona bağla kur ya da apk üzerinden kur bekleme istemiyorsan.
Avmde bir sürü pokemon var
Sent from my iPhone using Tapatalk
kayseri forum mu![]()