Pokémon Go Başlığı

Şu çantada birden fazla pokemon seçip transfer etme seçeneği gelse iyi olacak ,250 pokemon doluyor uğraş sonra hepsini sileceğim diye..

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

130luk buldum onu 140 kusura kadar powerup ettim ondan sonra dönüşüm yaptım. tabi dönüşümden sonra bi kaç kezdaha powerup yaptım göremiyorum ama suan son noktası daha olmuyor galiba xs olması bu yuzden kötu oldu

Level atladıkca cp göstergesi de artıyormuş yani her levelde daha power up yapma şansın oluyor. Benimde az kaldı magikarp candy si ama sanırım biraz level kasıp daha yüksek cp li magikarp bulmaya bakacağım.

Power up yapmadan önce perfection larına bak %80 üstüne basın diyorlar, altındakilere basmanın bir anlamı yokmuş.

Cok Pokemon varmış ya izlerken bu kadar fazla gelmemişti bana
Çoğuna Google dan bakıyorum nerdeyse

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sonraki jenerasyon pokemonlar var daha onlarda kafa hepten gidiyor.
birde dizide efsane pokemon şöyle pokemon böyle pokemon tanrı parçacığı pokemon diye ilk gösterdikleri pokemonlar sonradan hep ele ayağa düşüyordu. yani bak drogonaitı efsane pokemon söyle böyle dediler sonradan gerek turnuvalarda gerekse kafayı yemiş sağa sola saldıran cinste çıkıyordu ortaya.

mesela bir Articuno vardı adamlar sadece bir fotosunu cekmek için ne badireler atlattılar bi bölümde. şimdiye kadar gören olmadı fotosunu ceken olmadı vs. daha sonraki bölümlerde bu unutuldu adamın biri baya baya üstüne binip geziyordu

Level atladıkca cp göstergesi de artıyormuş yani her levelde daha power up yapma şansın oluyor. Benimde az kaldı magikarp candy si ama sanırım biraz level kasıp daha yüksek cp li magikarp bulmaya bakacağım.

Power up yapmadan önce perfection larına bak %80 üstüne basın diyorlar, altındakilere basmanın bir anlamı yokmuş.

bu konuda eminmisin reis? hiç dikkat etmedim ben. gerçi perfection kısmınada hiç dikkat etmedim

bu konuda eminmisin reis? hiç dikkat etmedim ben. gerçi perfection kısmınada hiç dikkat etmedim

Üst level oyunculardan duydum bende ama açıkcası denemedim. Çünkü elimdeki hiç bir pokemonu max cp ye getirmedim o yüzden görme şansım olmadı. Sende varsa max cp li pokemon level atladığında bir bak bakalım.

Neler var neler... Millete bak
Botlar senin için herşeyi yapıyor.

e8625a5bae95347272a15e3613a03a5d.jpg

Sabah sabah dikildi karşıma?

9b1b03240a9793bd2f6671cdfaeb2e53.jpg

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vaporeon indirmesi baya zor bir pokemonmuş iki üç tane pokemonumu hiç etti ama aldım yine de gym'i..

Perfection nedir

-Tapatalk-

gym savaşlarında exeggutor un üstüne pokemon tanımam kralını getirin indirir.

move setleri biz mi ayarlıyoruz yoksa otomatik mi ?

Geri
Üst Alt