Pokémon Go Başlığı

başlığı gördükçe canım nasıl istiyor ama apk işi filan uğraşmak istemiyorum , tr gelsede indirsek bir an önce

Furkan sakin ol olm oyunda bir halt yok henüz

Pokemon, Tsubasa, Power Rangers vs hepsine denk geldik kastım o. Ya da ne bileyim iletişim odaklı dönemlerdi.

Şimdilerde online oyun oynuyorlar max iletişim o.

Şimdiki çocuklarda cevher fazla ama gerizekali yetisiyorlar ne yazıkki.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan Kim ben googleplay dan indirip açmak istiyorum diğer türlüsü kasıyor beni :D
Kerim ZENGİN bir Pikachu yakalasak kötü mü olur :D , o zaman efsaneydi 1 torba poke tasolarım vardı bazıları oynamaktan kabak gibi olmuştu çizik filan güzel zamanlardı :D Böyle yazınca çok yaşlı gibi oluyor daha gencik :D

Tasolarla elle vurup çevirmece falan oynardık, eller mahvolurdu lan nasıl bir sadistlikse.

Yalnız mavi Pokemon kartlarında ilk dönemde 80 tane mi ne biriktirmek gerekiyordu hiç unutmam 19 numara vardı kimsenin bulamadığı poke topuydu ve bende vardı farklı mahallelerden çocuklar gelirdi ona teklif falan sunarlardı, ellerdeki tüm kartları falan verirlerdi. Ben de 79 numara Charizard'ı bulamamıştım, sonra kartları ne yaptım hiç fikrim yok şimdi düşündüm de :D

Pokestop ne oluyor? Türkiyede camilermis sanirim?

Güzel bir oyuna benziyor. Kaliteli olması için daha update ve modifikasyonlar fln gerekecek ama şimdiki versiyon güzel bir başlangıç. Umrm başarılı olur.

Benim oyunda mı sıkıntı va arkadaş.Herkes evden 3-5 pokemon yakaladım diyor demin arabayla gezintiye çıktım topu topu 3 tane yakalayabildim.Millet ya çok yüklendi ya da sorun var bende.Bir de pokestoplar da canımı sıktı.Çok uzaksın diyor yanından geçtiğim yerin.GPS'de de sıkıntı var herhalde geç gidiyor.Var mı çözüm

Her zaman gittiğim marketin yolunu pokemon yakalayacağım diye amma uzatmışım, 3-4 pokemon yakaladık ama :)

1 tane gym buldum orayada 1 pokemon yerleştirdim iyi oldu :D:D:D

Tasolarla elle vurup çevirmece falan oynardık, eller mahvolurdu lan nasıl bir sadistlikse.

Yalnız mavi Pokemon kartlarında ilk dönemde 80 tane mi ne biriktirmek gerekiyordu hiç unutmam 19 numara vardı kimsenin bulamadığı poke topuydu ve bende vardı farklı mahallelerden çocuklar gelirdi ona teklif falan sunarlardı, ellerdeki tüm kartları falan verirlerdi. Ben de 79 numara Charizard'ı bulamamıştım, sonra kartları ne yaptım hiç fikrim yok şimdi düşündüm de :D

Sokak şimdiki pc oyunlarına bin basar

Bilye , futbolcu kartları bu kartların bazıları özel olurdu bunları başka insanlarla takas eder tanışırdın kart oynardın , içki ve meşrubat kapakları ( o zaman çoğu cam şişeydi )kapakları ile taso oynardık onları taso haline getirmek için özel taşım bile vardı :D daha aklıma gelmeyen çok şey vardır :D

Benim oyunda mı sıkıntı va arkadaş.Herkes evden 3-5 pokemon yakaladım diyor demin arabayla gezintiye çıktım topu topu 3 tane yakalayabildim.Millet ya çok yüklendi ya da sorun var bende.Bir de pokestoplar da canımı sıktı.Çok uzaksın diyor yanından geçtiğim yerin.GPS'de de sıkıntı var herhalde geç gidiyor.Var mı çözüm
GPSi kapa aç arada sinyal almıyor olabilir. Haritada ilerlemiyor olabilirsin.

iOS'da olmadığı için annemin telefona kurdum. Başlangıçta balbazar'ı aldım. Hedef olarak 200-300m uzaktaki parkı gösteriyor. Üşendim gitmedim :(

Bu millet pokemon bulucam diye bok cukurunada girer,koprudende atlar

tapatalk

Arabayla olmuyor rtas. Yuruyecen

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt