Pokémon Go Başlığı

Gym merkezlerine bizden önce pokemon yerleştirenlerden alabiliyor muyuz o merkezi?

-Tapatalk-

la nasıl oynanıyor bu indirdim bi balbasar ve spearow yakaladım durdugum yerde arazide duruyor bi yere gitmiyor

Bu oyunu fazla ciddiye mi aldim acab

dhgaLUG.jpg

Ama bence çok da güzel bir mantık yapmamışlar . Pokemonları savaşarak almak ve de dünya üzerinde başkalarıyla da savaşmak daha güzel olurdu . Böyle sadece pokemon yakalıyorsun be her yerde de gym yok savaşacağın. Çok eksiği var yani oyunun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ama bence çok da güzel bir mantık yapmamışlar . Pokemonları savaşarak almak ve de dünya üzerinde başkalarıyla da savaşmak daha güzel olurdu . Böyle sadece pokemon yakalıyorsun be her yerde de gym yok savaşacağın. Çok eksiği var yani oyunun

geliştireceklerdir , yani, cady crush 3 milyar dolar ciro yapıyorsa , eşşek değillerse şu younu geliştirirler.Zaten 1 sene içerisinde milyar dolara satılır bu oyun.

geliştireceklerdir , yani, cady crush 3 milyar dolar ciro yapıyorsa , eşşek değillerse şu younu geliştirirler.Zaten 1 sene içerisinde milyar dolara satılır bu oyun.

Zaten bu oyunun ilgi çekmesi adının pokemon olmasıdır . Şu an 1986- 1993 arası nesil hep o yasaklama ile bir Özlem'i var . Sonuçta çocukken deli gibi izleyen nesile izleme dersen içinde bir uhde kalır , o yüzden dediğiniz gibi mobil oyunlar içinde en değerli oyun olabilir ama şu haliyle kesinlikle beş para etmez. Sırf adı bu kadar ilgi çekiyor, umarım gelişir . :)

Gym merkezlerine bizden önce pokemon yerleştirenlerden alabiliyor muyuz o merkezi?

-Tapatalk-
Ben biraz önce farklı bir takımın gym yendim bana extra puan kazandırdı ve onların gym den puan eksildi ama gym bizim tarafa geçmedi. Sadece bir kez daha ordan geçerken baktım 3 kişi varken 1 kişi gözüküyordu. Server kaynaklı hatamiydi yoksa yenilince eksildiler mi anlamadım.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

a5e3f15bd00a82012de6dd3f4a4b23d8.jpg

Pikachu yakaladim ?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu pokemonların ayakları yere basarsa daha iyi olacak. Havada uçuyorlar resmen.

Geri
Üst Alt