Pokémon Go Başlığı

poketop bitti nerden alıcaz yeni topları aydınlatın renktaşlar.

damına koyacam böyle oyunun tam caminin dibine gittim poketop almaya server çöktü :mad:

Arabayı eşime verdm eve dönerken yan koltukta pokemon arıyodum Venusaur denk geldi 3 kere attım yakalanmadı 4.ye fırsat kalmadan radardan kayboldu güzelim pokemon. Normalde 50yi geçmez ordan 200le geçeceği tuttu.

D5803 cihazımdan gönderildi

Çanakkalede doğru düzgün pokemon yok ya. Bayram dönüşü Isparta'nın yüksek rakımlı yerlerine güveniyorum. 10 gün sonrasında da kurumun Urfa'da eğitimi var çölden bi Magmar çekebilirsem kralım.

Çanakkalede doğru düzgün pokemon yok ya. Bayram dönüşü Isparta'nın yüksek rakımlı yerlerine güveniyorum. 10 gün sonrasında da kurumun Urfa'da eğitimi var çölden bi Magmar çekebilirsem kralım.

Magmar Pasifik'in ortasında var kanka geçen yakaladım.

Beyler evde pokemonu tek tek her yere bakarak mı arıyorsunuz yoksa o size gösteriyorlar mu? Çünkü ilk başta yakaladığım Charmander dışında hiç pokemon bulamadım.

Bir de haritada yapraklar var. Onlar pokemon olan yerleri mi gösteriyor?

Gençler iki tane uzay aracı gibi bir item vardı poke bulucu gibi bir şey galiba onu seçince 30 dk poke bulabiliyordum durduk yerde onlar bitti şimdi nasıl bulacam , gezerek nasıl bulunuyor işaret mi çıkıyor

Server cöküp duruyo abv

Sent from my iPhone using Tapatalk

B2d9gM.png
[/url]
Bende boyle hic bir isaret yok

Son düzenleme:
Beyler evde pokemonu tek tek her yere bakarak mı arıyorsunuz yoksa o size gösteriyorlar mu? Çünkü ilk başta yakaladığım Charmander dışında hiç pokemon bulamadım.

Bir de haritada yapraklar var. Onlar pokemon olan yerleri mi gösteriyor?

Evde 20 pokemon buldum , dışarda hiç aramadım.gerisini sen düşün :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt