- 27 Ocak 2010
- 59.384
- 30.993
- 3.523
adamlar bitirmiş oyunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha lan bu ne Allahları yok mu bunlarınadamlar bitirmiş oyunu
![]()
Aynen önemli olan fazla sayı değil yüksek CP ve evrimleştirebilmek. 60'dan fazla pokemonum vardı bende bir çoğunu profa gönderip candy aldım böylece evrimleştiriyorum veya evrimleşmeleri için biriktiriyorum şimdi ama stardust mevzusunu bende pek çözemedim.Level atlayınca geliyor sanırım sadece.olayı yeni yeni anlamaya başladım baya bi ziyan etmişim önceki davranışlarla hesabı.
her yakalanan pokemon prof.a gönderildiğinde ardında 1 candy bırakıyor. bu candy gönderilen pokemonun hesabına geçiyor biriken candylerle böyle böyle evrim geçişleri sağlanıyor. yani ufak tefek tipsiz demeden ne var ne yok yakalanacak ki candy gelsin.
oyunda güçlü bir pokemon list sahibi olmak için ve imkanlar kısıtlıysa sadece evrimi çok olabilecek pokemon cinslerine yoğunlaşmak en doğrusu. yoksa şunun gözü güzel bunun yüzü diyince baya bir candy heba oluyor boşa.
oyunun heyecanı ile ilk günler akıl edemeyip dediğim gibi baya bi israf ettim candyleri şimdi o konu tamam gibi ama güçlenmesini istedğim bir pokemonun stardust ihtiyacını nasıl karşılarım halen bilmiyorum
Aptal oyun yine yok gps hatası veriyor gündüz gidiyo gece geliyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Magmar.
Valla Adana'da ikamet ediyorum baya pokemon var, poketop toplayacak yerlerde var, bölge olarak değişiyor mu tam bilmiyorumUlan guneydoguda hic pokemon yok birak pokemonu gym poketop
Merkezi filan da yok sanki çölde geziyorum
Abi Snorlax'ı bulmuş ya, CP'ye bak acayip kasmış.adamlar bitirmiş oyunu
![]()
Aynı pokemonun düşük cp'lisini satınca candy veriyor onunla power up yapıp yükseltiyoruz cp'yi.Yükseltirken stardust diye bir şey de istiyor ama onu çözemedim henüz.CP olayı tam olarak nasıl biz item'larla yükseltemiyor muyuz?