Pokémon Go Başlığı

Türkiye'de her akşam saat 22:00'den sonra problemler oluyor. Ne güzel pokemonlar buldum. Topa girip öyle donuyor. Buga giriyor galiba. Bazen girmiyor falan.
Dün akşam ilk kez bu oyun için dışarı çıktım ve gördüğüm kadarıyla İstanbul akıyor. Hele de o pokestop noktalarına modül koyulan yerler de ciddi kalabalık oluyor.

Bu saatlerde millet hayvan gibi oynadığı için server çöküyor doğal olarak.

Lvl 11 oldum daha gyme girecek kadar yuksek cpde pokemon çıkmadı. Benim geliştirdiklerim de max 400-500 oldu. Baymaya basladı beni, pes ederim bi kaç güne halen daha çıkmazsa

D5803 cihazımdan gönderildi

Bunlari evolve ettigim zaman iyi bi seyler cikar herhalde ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan bedava ya nasıl oynuyor millet

Nintendo Türkiye'de niye battı açık cevabı :asd22:

Bu yakaladığın pokemonların cpleri senin levelına göre mi artıyo?Bugün çıktım biraz dolaştım düşenler max 90-100 cp.Nerden düşürüyonuz bu 1k cpli pokemonları yav söyleyin de 1-2 de biz alak

Bu yakaladığın pokemonların cpleri senin levelına göre mi artıyo?Bugün çıktım biraz dolaştım düşenler max 90-100 cp.Nerden düşürüyonuz bu 1k cpli pokemonları yav söyleyin de 1-2 de biz alak
1k pokemon dusuren ben daha gormedim :) evet level artinca yakaladigin pokemonlarin cpsi daha yuksek oluyor daha sonra onlari evolve ederek 1000 cplere cikabilirsin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten 7 lvlken 500 cpye evrimleştirmene izin vermiyor bile

Dolayısıyla sen elindekini bile o kadar yükseltemezken düşük cp çıkması normal

son 2 levelin hiç bir itemini vermedi oyun. yumurtadan çıkması gerekenlerde gelmedi. takılıyor bakalım kafasına göre

Hadi yüksek lvl olduk diyelim o zaman şimdi yakaladığımız düşük cpli pokemonlar bi işe yaramayacak mı?Bu yakaladıklarımızı değerlendirmenin bi yolu yok mu

Hadi yüksek lvl olduk diyelim o zaman şimdi yakaladığımız düşük cpli pokemonlar bi işe yaramayacak mı?Bu yakaladıklarımızı değerlendirmenin bi yolu yok mu
Profesör'e transfer et candy kazan.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13692543_1525446030817977_9042276177380528696_n.jpg

bazen evde telefonu oyun açık şekilde bırakıyorum 1 2 saat içinde kendi kendine 1 - 1.5 km yol almış oluyor.

Beyler sulu bolgelerde takilin bide tavsiye ederim... Eminonu falan

Level 7'nin sonlarındayım en çok geliştire geliştire 452 lik Pidgeot yapabildim.
2.sıradaki pokemonum raticate 277cp.
Diğerleri 197-160 falan.

Buralardaki gymleri alamıyorum 600cp liler var hep.

200 kusur kaç tane Pokemon kaçtı oyunun buguna
3 tane de envanterde olmayan Pokemon .

Böyle giderse bırakacağım deyyus oyunu. Sinir bozucu.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Level 7'nin sonlarındayım en çok geliştire geliştire 452 lik Pidgeot yapabildim.
2.sıradaki pokemonum raticate 277cp.
Diğerleri 197-160 falan.

Buralardaki gymleri alamıyorum 600cp liler var hep.

7. seviyeye göre bence iyi ben 12. seviyedeyim en yüksek pokemonum 600 lük su pokemonu (denizanasımı ya da ahtopata benzeyen bi su pokemonu varya işte o :))
Aslında potansiyeli yüksek bir sürü pokemonum var evolve edince çok yüksek cplere ulaşabilirim ama candy sıkıntısı çekiyorum profesör tam bir ölücü hep 1 candy veriyor

o 600 lük su pokemonunuda Galatasaray Üniversitesi gym'ne koydum kimse saldırmıyor :D

Son düzenleme:
yarın adananaya gıdıyorum orda pokemon durumu nasıl arkadaşlar

Geri
Üst Alt