Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turkiye server'i dun acildi ama daha play ve app storea gelmedihangi uygulama doğru olan. playden arıyorum bir sürü çıkıyor
![]()
Bulamadim adiyi. Nearby olayini bi cozemedim gitti.
Nearby bozuk zaten. Bana çıktı tam o sıra Recep'in hesabındaydım top almak için 6 toptan çıktı sonra kaçtı şerefsiz kendime yakalayamadım.
-Tapatalk-
denk gelirse yakalanması çok zor olacağı kesin. cp si kaçtı sana gelenın
Düşüktü ya 162 sanırım
-Tapatalk-
öyle çarizard gelecekse hiç gelmesin reis salla vitaminsiz veya cüzzamlı falandı heralde
yuh. ona üzülebilirsin işte. onunda gölgesi çıktı bende sadece bulamamıştım şerefsiz nearby özelliği yüzünden. bunun 10 kmlık yumurta çatlamasını beklıyorum zubat süprizi olmassa umudum buyukPardon la o çarizardmış ben dragonit sandım bana gelen dragonitti
-Tapatalk-
yuh. ona üzülebilirsin işte. onunda gölgesi çıktı bende sadece bulamamıştım şerefsiz nearby özelliği yüzünden. bunun 10 kmlık yumurta çatlamasını beklıyorum zubat süprizi olmassa umudum buyuk
Millete 10 kmden magmar falan çıkar bana onix falan çıkıyor şerefsizler
-Tapatalk-
onixin henuz gölgesını bıle göremedım ben. daha evvel zubat çıktı bana şukret birazonixin henuz gölgesını bıle göremedım ben.
geçen evee hakkında nickine göre istediğin türe evrim geçirtilebiliyor demişlerdi burda şuan eveenin 3 gelişmiş türüde mevcut bende o olay sayesinde. denemdiysen bir bak mutlaka
Onix bol yav istemiyorum.Zubat,rattatada bol çıktı yürüdük o kadar.Eevee evrimleştirecemde candy lazım Flareon yok sadece.O olayı Recep için denedik ama oluyr cidden
-Tapatalk-
![]()
Bulamadim adiyi. Nearby olayini bi cozemedim gitti.
Onix bol yav istemiyorum.Zubat,rattatada bol çıktı yürüdük o kadar.Eevee evrimleştirecemde candy lazım Flareon yok sadece.O olayı Recep için denedik ama oluyr cidden
-Tapatalk-