- 18 Temmuz 2009
- 82.108
- 239.916
- 5.263
Ben 31 oldum.20 level üstünde kimler var?En iyi kim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben 31 oldum.20 level üstünde kimler var?En iyi kim?
Yasin baslayinca ne yapacagiz adminim?![]()
:dance:
böyle oyunun taaaaaaaaaa dibineeeeeeeeee
gerizekalılar oyunun ıcıne ettıler nearby ıse yaramıyor gordugumuzu yakalamıyoz düzenele kadar oynamıcam level 16
pokevision.com'u kullan. Adres yaz, arat, etraftaki Pokeleri gosteriyor.böyle oyunun taaaaaaaaaa dibineeeeeeeeee
gerizekalılar oyunun ıcıne ettıler nearby ıse yaramıyor gordugumuzu yakalamıyoz düzenele kadar oynamıcam level 16
pokevision.com'u kullan. Adres yaz, arat, etraftaki Pokeleri gosteriyor.
Oglen uyandim, oyunu aciyordum. O esnada da bu siteyi dusunuyordum "cevredeki her Pokemonu gostermiyor bazen ama gosterdigi her Pokemon kesinlikle orda oluyor en azindan. Hani Snorlax falan gosterirse baya isime yarar" diye, tam da o sirada oyun acildi, nearby'imda Snorlax. Girdim siteye direk arattim, evden 100-150m ilerdeymis. Zipladim yataktan, direk kostum, oradaydi.
1700kusur CPli bi Snorlax'im mevcut sonuc olarak.
Oglen uyandim, oyunu aciyordum. O esnada da bu siteyi dusunuyordum "cevredeki her Pokemonu gostermiyor bazen ama gosterdigi her Pokemon kesinlikle orda oluyor en azindan. Hani Snorlax falan gosterirse baya isime yarar" diye, tam da o sirada oyun acildi, nearby'imda Snorlax. Girdim siteye direk arattim, evden 100-150m ilerdeymis. Zipladim yataktan, direk kostum, oradaydi.
Server sıkıntılı su siralar, bende de bulamadi.Ben de bulmuyor pokemonları.
portonun unutulmaz topcusuyduManiche yakaladim
Maniche yakaladim