Pokémon Go Başlığı

Snorlax'ı ve Mr. Mime'ı bekliyorum ben, ama daha çıkmadı, yarın 10 kmlik yumurtam açılacak güzel bir pokemon bekliyorum.

Şuan en güçlü pokemonlarım bunlar :D

3d24ab12dd6643a4e0ccb417d3d6a444.jpg

350 metre kaldi, iki tane 5km lik yumurta dan umarim dogru dürüst birsey cikar, iki haftadir bekliyorum

Bu ne lan 19 levelim yakaladigima bakın kalibinin adami ol basmisin amino asiti adam misin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yumurtalara bel bağlamayın nadir bişey çıksa da yüksek cp li çıkmıyor ki Mr mime çıktı 190 cp anasını satayım napayim öyle nadir pokemonu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yumurtalara bel bağlamayın nadir bişey çıksa da yüksek cp li çıkmıyor ki Mr mime çıktı 190 cp anasını satayım napayim öyle nadir pokemonu

bana 10 km de Magmar çıktı 330 cp ulan bende ratatanın evolve hali olan 800 lük fare var Magmar reise saygısızlıktır bu

Tentacool, CP 170
Magnemite, CP 163

cikti yumurtalardan; ikiside yoktu bende, ondan mutluyum ama keske biraz daha güclü olsaydilar

lvl 10 oldum simdi

Yakalamak için evin içine girmeye gerek yok ki evin önünde dursan yine gösteriyor zaten

Sağda solda hava yapmak istiyorsanız PC'ye Nox App'ı indirin Sydney sokaklarının 2 metrede bir pokestoplarıyla çabuk level ve pokamon kasın

17366c31afbfc2491f854d01fa8cfd76.jpg

Cp çok yüksek değil ama sonunda buldum?

Pokevision çok işe yarıyor eyvallh Talha Küllü

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

130 cplik macikap 1000cp uzeri gyrodos olur mu. 130cpden fazlasi denk gelmedi daha ama gymlerde 2500cp uzeri gyrodoslar var

Geri
Üst Alt