Pokémon Go Başlığı

3 tane magmar kaçar mı ard arda kaçıyor muhterem :)

Bizim bahcede blastoise cikti, herkez bahcemdeydi dun :D

isin kotu tarafi herkez yakaladi bi ben yakalamadim :/ 8 tane pokeball ziyan oldu
birde arkadaslar hemen evolve yapmyain, cp max yapip oyle evolve yapin. bizim norvecte pokemon go herkez gece saat 01.00 lerde disari cikiyor :D millet utaniyor gunduz vaktinde hahaaa

Sağda solda hava yapmak istiyorsanız PC'ye Nox App'ı indirin Sydney sokaklarının 2 metrede bir pokestoplarıyla çabuk level ve pokamon kasın
Pokémon GO için en iyi yerler neresi.
Sydney niye bukadar iyi?

Berki Nox App'e bir şans tanırım.

Millet vallahi götürüyor Pokemonlara fake GPS'ler ile.. bizler niye enayi gibi, bol Pokemonların olmadığı yerlerde, dolaşalım.

Son düzenleme:
Pokémon GO için en iyi yerler neresi.
Sydney niye bukadar iyi?

Berki Nox App'e bir şans tanırım.

Millet vallahi götürüyor Pokemonlara fake GPS'ler ile.. bizler niye enayi gibi, bol Pokemonların olmadığı yerlerde, dolaşalım.

sydney açılan ilk serverlera en yakın yer olduğundan opera binasının olduğu kesim adım başı pokestop hareket etmeden pokemon düşüyo sürekli

birçok arkadaşımız nasıl bu kadar hızlı level atlanıyor, sydney'de nasıl pokemonların dibine vuruyor millet diye sormuş.

buyrun Amme hizmeti (acele edin , kontenjanlar sınırlıdır ) :

MJrJ5a.png

Oyunun ilk sponsorluk anlaşmasını yapan McDonald's'ın Japonya şubesinden bir görüntü.

CoDQXVCWcAA4we6.jpg

dragonite için iyi bir sote yer var mı wild elite renkdazhlar?

yoruldum 2 level yeter bugün, biraz da pokestoplar farmlasın kendi kendine :D

Bugün 4 saat Kuğuluda 2 tane Lure'un arasında oturdum.80 tane yakaldım. Biri de 811 lik Electabuzz

Geri
Üst Alt