Pokémon Go Başlığı

Aga bizim burada birsey yok. Level 20, 100 Kilometre gitmisim, bombos. Daha su mavi ördegi cikaramadik be.

Pokevisiondan bütün şehre bakıyorum sürekli charizard dragonaite tarzı pokemon bir kere gördüm sadece sürekli charmander çıkan bi yer var yarin oralarda takilcam hep gün içinde en az 20 25 kere çıkıyor ayni yerde

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 kmden çıktı yine.Bi magmar falan gelmedi yav sövecem

7cbd4ad8361129478025d1713884f114.png

-Tapatalk-

dragonite imkani yok bulunmaz

gymlere hep onu koyuyorlar. karşıma çıkan en güçlü pokemon blastois gölgesini gördüğüm en güçlü ise çarizard. droganitenin daha gölgesini bile göremedim. bi yolunu bulup ülke dısında falan yakalıyorlar heralde

gymlere hep onu koyuyorlar. karşıma çıkan en güçlü pokemon blastois gölgesini gördüğüm en güçlü ise çarizard. droganitenin daha gölgesini bile göremedim. bi yolunu bulup ülke dısında falan yakalıyorlar heralde
10 km yumurta acip icinden dratini + 5-10 candy gelmesini beklemek en mantiklisi

pokevision'e bakmak lazim belli olmuyo

Demin level 3 bir Gym'i aldım. Bir pokemon bıraktım daha sonra benim takımdan 4 kişi daha bırakmış, level 5 olmuş yani Gym nasıl olduysa. Şimdi o Gym bizim kontrolümüzde olduğu sürece bize bir getirisi var mı. Ne bileyim saat başına veya gün başına ekstra XP gibi mesela? Orayı ben aldım diye bana ekstra ekstra bir getirisi olacak mı?

Osman Dragonair'in cp çok iyi ya sende Dragonaite bulamadığım diye hayıflanıyorsun. Dratini kas biraz evolve yapınca iyi bir dragonaite olur yani.

Snorlax, Magmar ve Draganair cp ler çok iyi yalnız. Charmelon dan da bir Charizad yaparsın yakında :)

Benim durum daha vahim:D

Geri
Üst Alt