Pokémon Go Başlığı

Osman Dragonair'in cp çok iyi ya sende Dragonaite bulamadığım diye hayıflanıyorsun. Dratini kas biraz evolve yapınca iyi bir dragonaite olur yani.

Snorlax, Magmar ve Draganair cp ler çok iyi yalnız. Charmelon dan da bir Charizad yaparsın yakında :)

Benim durum daha vahim:D

ya dragonite ve dragonairı birbirine karıstırıyorum soylerken yazarken benim arayıp bulamadığım gölgesını bıle göremediğim su

dragonite_by_niveouslamia-d4visii.png

birde bendeki çermelonun çarizard olma ihtimali çarizard avlama ihtimalimden az :asd: çok az candysı var ve hıc denk gelmıyor bu aralar. ama iyi bi magicarp gelirse gyrados evrimi yakındır. elimdeki magicarp 132lik.

ya dragonite ve dragonairı birbirine karıstırıyorum soylerken yazarken benim arayıp bulamadığım gölgesını bıle göremediğim su

dragonite_by_niveouslamia-d4visii.png

birde bendeki çermelonun çarizard olma ihtimali çarizard avlama ihtimalimden az :asd: çok az candysı var ve hıc denk gelmıyor bu aralar. ama iyi bi magicarp gelirse gyrados evrimi yakındır. elimdeki magicarp 132lik.

Dratini---Dragonair---Dragonite oluyor ya ,

Senin Dragonair cp bayağı iyi biraz dratini candy kas evolve yap Dragonair'i sonra mis gibi Dragonite işte :D

Demin level 3 bir Gym'i aldım. Bir pokemon bıraktım daha sonra benim takımdan 4 kişi daha bırakmış, level 5 olmuş yani Gym nasıl olduysa. Şimdi o Gym bizim kontrolümüzde olduğu sürece bize bir getirisi var mı. Ne bileyim saat başına veya gün başına ekstra XP gibi mesela? Orayı ben aldım diye bana ekstra ekstra bir getirisi olacak mı?
Shop ekranina gir. Ustte kalkan resmine bas. 21 saatte bir coin veriyor. O coi lerle de poketop, incense, lure veya ugrade falan alabiliyorsun

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dratini---Dragonair---Dragonite oluyor ya ,

Senin Dragonair cp bayağı iyi biraz dratini candy kas evolve yap Dragonair'i sonra mis gibi Dragonite işte :D

cidden çok şaşırdım ben bunu bilmiyordum yav. draniti drogonair olunca bitiyor sanıyordum sımdı actım baktım hakıkaten bır evol hakkı daha varmıs. candylerı cok bosa harcadım yav. cidden yazık oldu

cidden çok şaşırdım ben bunu bilmiyordum yav. draniti drogonair olunca bitiyor sanıyordum sımdı actım baktım hakıkaten bır evol hakkı daha varmıs. candylerı cok bosa harcadım yav. cidden yazık oldu

2000 cp üstüne çıkar sonra biraz da power up yaparsın ohh mis gibi Dragonite :D:D

Bulmana gerek yok yani :)

Şu resimdeki kuş gibi olan hangi pokemon acaba

Lanet gelsin çöp. Efsanevi pokemon sandım:)

90684111f96ec93c96cd9de652b74830.png
8dff76c4431c062d4a6c1c1a1811cd96.png

Bende de bunlar var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
oyun tam bir kazik mal mal disarda dolasmak disinda hicbir numarasi yok

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

su pokemon oyunlarindaki sistemi hayata gecirseydiler efsane bir sey cikabilirdi ortaya
disarda karsimiza cikan pokemonlarla kapismak falan cok daha iyi olurdu böyle cok siradan ya
arkadaslarla da kapisamiyorsun

su pokemon oyunlarindaki sistemi hayata gecirseydiler efsane bir sey cikabilirdi ortaya
disarda karsimiza cikan pokemonlarla kapismak falan cok daha iyi olurdu böyle cok siradan ya
arkadaslarla da kapisamiyorsun

oculus gözlüklerine bu oyunu uyarlarsa efsane olur bütün beynimiz pokemon evreninin içinde olurdu.

Level 8

fc828600b83e14f697afd9e255026467.jpg
2bc2587e97dba5948c2c26f3d2bc539c.jpg
e22da34626c35f5042d97d7c787de5b7.jpg

Team ? Tabiki M Y S T I K

e967a4caa6e51167ecb49d20732a6eae.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt