Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz hala bluestack falan filan uğraşa durun botu çıktı pokemon go nun otomatik transfer ediyor pokestop lardan poketop alıyor pokemon yakalıyor.Attım bot sabaha kadar kassın![]()
yarın eve gidince bi deneyim..Bende diyorum tanju nasi yaptı bu pokemonlariNox app'i bilgisayara kur, mail şifreni yaz, klavya mausela poke avına çık. Tag tug da istemez.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aga bi hile söylüyorsan ayrıntılı anlat. Başkasının sormasını bekleme..yarın eve gidince bi deneyim..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sana bu yerleri tavsiye edeyim:
#Sydney , Opera Yakınları
#Londra , BigBen Yakınları
#Manhatten , Plaj Yakınları
Fake gps falan ne ugrasiyorsunuz ya. Cikin yürüyün hareket edin iste ne güzel.
Ben de birazdan bisikletle yola cikip Pokestoplara ugrayacagim hic poke topum kalmadi. En sonunda nihayet bir Pikachu buldum ona da bütün poke toplarin heba oldu.
Tabi bir de sonunda kacti bacaksiz it tutamadan, en cok da o koydu bana.
amac yurumekle alaka degil, eger fake gps kullanirsam ozaman amerika yada baska bir yerde pokemon tutabilirsin., oraya kadar gidecek gucumuzde yok 
Fake gps falan ne ugrasiyorsunuz ya. Cikin yürüyün hareket edin iste ne güzel.
Ben de birazdan bisikletle yola cikip Pokestoplara ugrayacagim hic poke topum kalmadi. En sonunda nihayet bir Pikachu buldum ona da bütün poke toplarin heba oldu.
Tabi bir de sonunda kacti bacaksiz it tutamadan, en cok da o koydu bana.
200 altın biriktirip bag upgrade yaptığımızda sahip olduğumuz çanta kaç item alıyor? Ben çok potion falan atmak zorunda kalıyorum çantadan, yer kalmıyor.
Ciddi hack olayı kokuyor bu , hesabınızı ele geçirebilirler bu yöntemle , bir çok güvenlik adımı geçiliyor, pek önermemhemen anlatalım şurdan botu indirin https://cdn.discordapp.com/attachments/206810890186653696/206811204579098624/pokebot2.zip dosyaya girin external.config var ona sağ tıklayıp metin belgesi olarak açın koordinatların olduğu bölüme sizin hesabınızın koordinatları nerde ise tam olarak google maps ten bulup girin.Ondan sonra pokemon go rocket . config exe dosyasını açıp girin size kod verecek sekiz haneli onu kopyalayıp google chromeden google.com/device yazıp kodu girin.Pokemon go nun olduğu gmail hesabınızı seçin bu kadar
Modlardan rica ediyorum hile konusanlar konudan atilsin
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su işin hilesini anlatana ücretsiz tag bedava.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haydaaaaanlamadım yani ne demek istiyorsun