Pokémon Go Başlığı

Ünsal Aysal forumdaki hilecilerin ele başıdır.Şu an lvl 51 olup, elindeki giant pokemonlarla ülkeyi ele geçirme planları yapmaktadır.

hakkımdaki yalan haberlere inanmayın.

Amacım sizi bu saçmalık ve zırvadan kurtarıp
yep yeni bir akılcı Türk insanı yapmak

Talha Küllü

Hocam bir sualim olacak

Gym ve altın kazanma olayı nasıl oluyor

Geçen 5 saat elimide tuttuk.Bi bok gelmedi

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Talha Küllü

Hocam bir sualim olacak

13 saat tutman lazım ancak fake gps olduğu sürece imkansız anında gelip başkaları çöküyor.Ben amerikada oynuyorum gym e girip savaşıp yeniyorum tüm pokemonları kendi pokemonumu koymaya kalmadan gelip başkası çöküyor suyu çıktı kısaca :D

13 saat tutman lazım ancak fake gps olduğu sürece imkansız anında gelip başkaları çöküyor.Ben amerikada oynuyorum gym e girip savaşıp yeniyorum tüm pokemonları kendi pokemonumu koymaya kalmadan gelip başkası çöküyor suyu çıktı kısaca :D

Yok yav arkadaş 5 dakka önce iki yer aldı şuan 10 altını var

CnDSuyxWYAAREUe.jpg

1300 küsür slowbro geldi 1450 ye upgrade ettim.
çok tırt bir pokemona benziyor gerçi..

@Talha Küllü

Hocam bir sualim olacak

Gym'e Pokemon koyduktan sonra Shop'a git. Ana ekrandaki Poketopu -> Shop. Sağ üstte "Collect now" tarzı bişey yazar, Gym'de bulunan her Pokemon başına 500 stardust, 10coins verir. 21 saatte bir tekrar alabilirsin bu ödülü.

En mantıklısı şu, 21 saatinin dolmasına yakın bi süre kala civar Gym'leri dolaş. Koyabildiğin kadar Pokemon koy, sonra coinleri topla. Çünkü atıyorum 15 saat kala Gym'e Pokemon koysan yüksek ihtimalle 15 saat dolana kadar o Pokemon'unu ordan dehleyecekler.

Manyak bot kurdum, biri amsterdam, biri paris, biri new york'da geziyor

hilecileri Niantic e raporladim h.o

Geri
Üst Alt