Pokémon Go Başlığı

Bu arada, 72 yumurtada hic 10klik gelmemisti. 73te geldi (Chansey). Sonra yine geldi. 76 yumurtada 2 oldu. Mutluyum. Snorlax yahut Lapras cikarsa daha mutlu olacagim.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk
talha, dün yanlışlıkla bi magikarp'ı evolve ettim ahanda bu; bi de buna power up basayım mı? değer mi?

ondan sonra da 2 tane 154 cp'lil 1 adette 150 cplik magikarp buldum. şekerleri de topladım sayılır. şimdi şunlardan hangisini evolve edeyim. senin yazdıklarını çözene kadar hata yapmayalım bari :asd:

Son düzenleme:
talha, dün yanlışlıkla bi magikarp'ı evolve ettim ahanda bu; bi de buna power up basayım mı? değer mi?

ondan sonra da 2 tane 154 cp'lil 1 adette 150 cplik magikarp buldum. şekerleri de topladım sayılır. şimdi şunlardan hangisini evolve edeyim. senin yazdıklarını çözene kadar hata yapmayalım bari :asd:

Senin level kaç hacı

154
32
3000 olan

0458db5ac6b988730e5759078752deb4.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Banada lapras gerek

Basimdan gecen olay:

Dun 7 kisi ciktik arabaylan dolaniyoz. Durduk bi yerde biseyler yiyelim vs diye. Bi baktim 6dk yurume mesafesinde Hitmonlee var. Ben gidecem geliyonuz mu dedim. Bi kisi gelirim dedi, digerlerinin telefonlari aldik gittik. Herkese yakaladim Hitmonlee'yi, BENIMKI KACTI ANASINI SATAM

Akşam burda olun mewtwo koordinati atacagim

Geri
Üst Alt