Pokémon Go Başlığı

Bizim şirketin içerisinde bir yerde gözüküyor ama malum iş çıkıp arayamıyosun.Çıksın diye sürekli ekran açık bakıyorum ara ara ama çıkmıyor tosuncuk. :D
Hocam iş çıkışı düş peşine :D.
ben daha yakınlarda bile göremedim, elbet çıkacak karşıma :D.

Hocam iş çıkışı düş peşine :D.
ben daha yakınlarda bile göremedim, elbet çıkacak karşıma :D.

Yemek saati biraz arayacam.Gerçi burda da belli yerlere bakacam.Sonuçta yönetici dolu etraf garip bakışlara maruz kalmakta istemiyorum.Yemek ve mola saatleri düşecem peşine dün lavaboya giderken nidoqueen yakaladım 892 cp. :D

Pek alakası yok. Böyle olanlar da vardır tabi ama oyun sayesinde konuştuğum biçok insan var. Evde oturup Twitter/Forum/Facebook/sözlük/TV vs arasında dönüp dolaşmaktan iyidir.
bizim orda çok sosyal bir ortam yok ya, geçen emirgana gittim koru çok güzeldi orda ortam olabilir , ama evin yanındaki parkta sadece çocuklar var.Açıkçası garip kaçar orda dikilip pokemon oynamam :D

keşke bu bot olayı hiç olmasaydı, ama bir kere android ios oyunlarına sarmıştım ve helaliyle oynasam da millet iki haftada hile dolanla yükseldi ve biz dipte kaldık sonra da oynayacak adam bulamadık.Pokemon go'da da benzer durum olabilir, hele birkaç ay içerisinde update gelmez ise millet sıkılıp bırakır gibi.

Kıskandığınızı bu kadar belli etmeyin kardeşim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen çok kıskanıyoruz.

Valla benim şeyimde değil, hatta o 5 dakkada bi Dratini bulduğum yeri bile söyledim size. Ama çok komik gelip "Lapras yakaladım, Snorlax yakaladım" vs demeniz. 2 günde Pokedex tamamlanır zaten hileyle.

Ulan yumurtadan bende olan pokemonlar çıkınca çok sövüyorum bıktım kardeşim ya

-Tapatalk-

bizim orda çok sosyal bir ortam yok ya, geçen emirgana gittim koru çok güzeldi orda ortam olabilir , ama evin yanındaki parkta sadece çocuklar var.Açıkçası garip kaçar orda dikilip pokemon oynamam :D

keşke bu bot olayı hiç olmasaydı, ama bir kere android ios oyunlarına sarmıştım ve helaliyle oynasam da millet iki haftada hile dolanla yükseldi ve biz dipte kaldık sonra da oynayacak adam bulamadık.Pokemon go'da da benzer durum olabilir, hele birkaç ay içerisinde update gelmez ise millet sıkılıp bırakır gibi.
:D Kötüymüş cidden. Biz çıkıyoruz işte hemen hemen her akşam arkadaşlarla, gittiğimiz her yerde bizden başka bi 15-20 kişi oluyor. Herkes birbirine soruyor "geldiğiniz tarafta var mıydı bişeyler?" gibisinden, bazen muhabbet etme fırsatı buluyoruz vs. Şu anda kış mevsimi bi de, yaz olsa çok daha farklı olurdu.

1 aya kadar update gelir, yeni özellikler vs. O bi süre daha uzatır oyunun şu anki ömrünü ama ondan bikaç ay sonra da 2. nesil Pokemonları katarlar işin içine bence. O daha da uzatır, sonra 3. nesil, 4. nesil vs vs....

:D Kötüymüş cidden. Biz çıkıyoruz işte hemen hemen her akşam arkadaşlarla, gittiğimiz her yerde bizden başka bi 15-20 kişi oluyor. Herkes birbirine soruyor "geldiğiniz tarafta var mıydı bişeyler?" gibisinden, bazen muhabbet etme fırsatı buluyoruz vs. Şu anda kış mevsimi bi de, yaz olsa çok daha farklı olurdu.

1 aya kadar update gelir, yeni özellikler vs. O bi süre daha uzatır oyunun şu anki ömrünü ama ondan bikaç ay sonra da 2. nesil Pokemonları katarlar işin içine bence. O daha da uzatır, sonra 3. nesil, 4. nesil vs vs....

Oyunun Türkiye'ye gelip biraz adil bir dağılıma sahip olması gerek.Mesela Kayseri rattata ve pidgey kaynıyor,Elazığ ekans sürekli aynı hayvanlar olduğundan kasmak zor oluyor bizim için.

-Tapatalk-

Oyunun Türkiye'ye gelip biraz adil bir dağılıma sahip olması gerek.Mesela Kayseri rattata ve pidgey kaynıyor,Elazığ ekans sürekli aynı hayvanlar olduğundan kasmak zor oluyor bizim için.

-Tapatalk-
Her yer öyle. Bizim burası Pidgey, Rattata, Weedle, Caterpie kaynıyor. Pokevision.com o açıdan baya yardımcı oluyor, gidip bakıyosun ne var ne yok diye.

PokeVision — Find, locate and track Pokemon near you or anywhere in the world live & realtime in Pokemon GO!

Bak mesela Kayseri'de Ponyta, Geodude, Cubone, Magnemite, Mankey, Diglett falan gösteriyor. Bunlardan en fazla 2'şer tane falan gördüm ben şu ana kadar (Magnemite hariç)

Aynen çok kıskanıyoruz.

Valla benim şeyimde değil, hatta o 5 dakkada bi Dratini bulduğum yeri bile söyledim size. Ama çok komik gelip "Lapras yakaladım, Snorlax yakaladım" vs demeniz. 2 günde Pokedex tamamlanır zaten hileyle.

Kıskanmasan sinirlenmezdin itiraf et talha.

ne güzel hatta belli bir yaşa ait kesim nostalji muhabbeti bile yapar , ben hep işe gittiğimden zor.

artık endgame tutarsa o zaman tamamen bırakırım bot kasmayı

Kıskanmadım da gelip "şunu yakaladım yhaw" gibi msjları görünce az biraz uyuz olduğum doğrudur.

Yakaladık aga yalan mı söyleyelim? :asd: sen telefondan yakalıyorsun ben pc'den. Bot'un yakaladıkları hep keko pokemonlar. Hile de olsa bi emeğimiz var. :asd:

Geri
Üst Alt