Pokémon Go Başlığı

google login hatası alanlar: log dosyasını bulsun orda en son çalışan zaman ki google refreshtoken'ı ayarlar dosyasında ilgili yere ( bende user.xml doyası oluyor ) kopyalayıp başlatacaksınız botu..

google login hatası alanlar: log dosyasını bulsun orda en son çalışan zaman ki google refreshtoken'ı ayarlar dosyasında ilgili yere ( bende user.xml doyası oluyor ) kopyalayıp başlatacaksınız botu..

Aynen ben öyle kullanıyorum da yeni kullanlar nasıl çözecek bu işi

go to logs folder

open the last time TXT you get the bot working

you will see there line of "Refreshtoken" copy the line

then go to "user.xml" and copy to <GoogleRefreshToken> COPY HERE </GoogleRefreshToken>

aynen...
yanlis bisye yapmadim herhalde...
GPS koordinatlari yazdim bizim sehir merkezin.
transfer type all dedim
saveledim programi actim... token vermiyor. biraz daha deneyim bari

Bana verdiği eski google linkini kullanıyorum

Yeni link vermede bütün programlarda sıkıntı var sanırım

Biraz bekleyeceksiniz gibi duruyor

Sayın adminlerim izin verirse botçular için ayrı bir başlık açalım? bu konu da kirlenmemiş olur..

Sayın adminlerim izin verirse botçular için ayrı bir başlık açalım? bu konu da kirlenmemiş olur..

abicim bütün gün isdeyim yolda pokemon falan yok, evde pokemon yok... 4 haftadir "oynuyorum" lvl 15 yen oldum.
napim yani ... benim pokemonum olmasin mi, gymde para kazanmayim mi... napim yani ölim mi?

surda botla iki pokemon yakalayim dedim... onu da beceremedik

Son düzenleme:
abicim bütün gün isdeyim yolda pokemon falan yok, evde pokemon yok... 4 haftadir "oynuyorum" lvl 15 yen oldum.
napim yani ... benim pokemonum olmasin mi, gymde para kazanmayim mi... napim yani ölim mi?

Bırak kardeşim kıskanıyorlar. Onun için bu resmi bi daha paylaşıyorum.
92a5499a7126bbea5f0e60db2ed90049.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim botlar çalışmıyor. Yardım edin :) please visit enter diyor

ben sana birşey demedim ki ayrı başlık açalım , milletin kafasını şişirmeyelim.

adam hardcore oynamak istiyor , nearby'da snorlax görüp atlayıp bisiklete peşine düşüyor.Hakkını yememek lazım.

Sahibinden satılık 2. El temiz Mewtwo 2000 cp ilgilenenler pm

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt