Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
Ayfon 4s çok kasıyor lan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayfon 4s çok kasıyor lan.
bende kullaniyorum, gercekten problem li oluyor
ama zaten iPhone 5 ve daha yenileri icin uygunmus
İPhone 6s kullanıyorum. Bu oyunu iOS sürümü olarak nasıl indirebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.bende şimdiye kadar yapabilirdim 1018lik bir drogonairim vardı çevirecektim ama umut vaad eden bir dratini yakaldım 800kusurluydu. neyse cp evolve hesaplama sitesi vardı oraya yazdım özelliklerini enaz 2000cp lik drogonair olur oradanda 3000 3500ü görürsün dedi drogonaite olarak. akıllıca dedim hemen dratiniyi evlolve ettim maalesef 1024e evrimleşti.
şimdi elimde 96 şeker 1018lik ve 1024lük iki drogonair var. saçma sapan bi durum oldu
Arkadaşlar 2-3 gün önce yine yazmıştım ama cevap veren bir renktaşım olmadıİPhone 6s kullanıyorum. Bu oyunu iOS sürümü olarak nasıl indirebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.
Arkadaşlar 2-3 gün önce yine yazmıştım ama cevap veren bir renktaşım olmadıİPhone 6s kullanıyorum. Bu oyunu iOS sürümü olarak nasıl indirebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.
600 lük dratini 2000 üstü oluyor sen kaç buldun dratiniyi ?
800 kusurdu ama 1024 oldu işte
şekerler tamam 1018in kilosu 1024ün boyu fazla kura çekicem basıcam birine şimdi600>1085>2210
Bir videoda görmüştüm
Adam evrimden sonra power up basmadan şu şekli almıştı
Bence gayet güzel
2 tane farkli Star'i mi karsilastirdin. Aynisini power up yapa yapa seyapacaksin.
Ben ios kullanmıyorum ancak bu video sana yardımcı olur. Pokemon Go Kurulum Anlatımı (İOS) - YouTube

şekerler tamam 1018in kilosu 1024ün boyu fazla kura çekicem basıcam birine şimdi
2 tane farkli Star'i mi karsilastirdin. Aynisini power up yapa yapa seyapacaksin.
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
![]()
![]()
Istenilen seviyelerde olmasalarda yoklukta giderleri var.
Sira sende çarizard
Hangi kordinatlardan çaldın bunları?