Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.101
- 5.834
- 1.513
Beyler bot hesabından gymde savaşamıyorum error veriyor nedendir banlamışlar mı beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler bot hesabından gymde savaşamıyorum error veriyor nedendir banlamışlar mı beni
Yükselişimizi kimse engelleyemez.Yeni botumuz budur eskisine göre çok daha basit çok daha kullanışlı Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
![]()
PokeColor'un yeni versiyonu mu bu ?
yok bu başka poke color filan halt etmiş bunun yanında.
bu nasıl ayarlanıyor?Yükselişimizi kimse engelleyemez.Yeni botumuz budur eskisine göre çok daha basit çok daha kullanışlı Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
![]()
yok bu başka poke color filan halt etmiş bunun yanında.
pokevision da central park harici güzel yerler var mı?
O powerin neyine üzülüyon ki
Uçanlar rüzgar estiriyor bir de topu yan tutup düz atıyorsundur.Oyun bazen sapıtıyor. Poke topunu her zaman attığım gibi atıyorum alakasız alakasız yerlere gidiyor 20 tane poke topu heba oluyor. Sanki bir fırtına topu alıp götürüyor gibi.
@Nejat Can
Aga program muazzam yalnız tek sıkıntı mesela 500 cp altındakileri transfer etme dememe rağmen listeye ekliyor çözümü var mıdır ?
nasıl kuruyoruz bunu açıklama var mı
@Nejat Can
Aga program muazzam yalnız tek sıkıntı mesela 500 cp altındakileri transfer etme dememe rağmen listeye ekliyor çözümü var mıdır ?
auto transfer yeri var onu 1 yap tüm pokemon çeşitlerinin en güçlü cplerini tutar diğerlerini transfer eder.