Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CP'mi yoksa IV'mi dikkate alıyorsunuz pokemonları değerlendirirken? Bu konuda kafam karıştı iyice.
Kendin mi ediliyorsun isimlerini 15/15 diye yoksa bir tool var mı otomatik yapan?![]()
10klik yumurtadan cikti bugun.
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Kendim yapiyorum. Pokemon'un özelliklerine göre atağa mı yoksa defans/hp'ye mi ihtiyacı olduğu önemli bi detay bence. Atağının daha önemli olduğunu düşündüğüm bi Pokemon'da 11a/15d/15h (%91) yerine 15/15/10 (%89) tercih ederim mesela.Kendin mi ediliyorsun isimlerini 15/15 diye yoksa bir tool var mı otomatik yapan?
İv percent rename yapan bir tool var çünkü ..
__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.
Kendim yapiyorum. Pokemon'un özelliklerine göre atağa mı yoksa defans/hp'ye mi ihtiyacı olduğu önemli bi detay bence. Atağının daha önemli olduğunu düşündüğüm bi Pokemon'da 11a/15d/15h (%91) yerine 15/15/10 (%89) tercih ederim mesela.
Pokemonlarin skilleri bu att oranlarını hesaplarken dikkate alınıyor mu ?Kendim yapiyorum. Pokemon'un özelliklerine göre atağa mı yoksa defans/hp'ye mi ihtiyacı olduğu önemli bi detay bence. Atağının daha önemli olduğunu düşündüğüm bi Pokemon'da 11a/15d/15h (%91) yerine 15/15/10 (%89) tercih ederim mesela.
IV'lerle.Atak,defans falan nasıl hesaplıyorsun kanka
-Tapatalk-
0 atak IV'li (ve dolayisiyla daha dusuk CPli) bi Vaporeon, 15 atak IV'li bi Vapo'dan daha az damage yapar sonucta Water Gun ile.Pokemonlarin skilleri bu att oranlarını hesaplarken dikkate alınıyor mu ?
Çünkü her skilin cooldownu dps ı ve attack yada gym defans yaparken etkinliği farklı imiş.
Güzel bilgiler sağolasın.IV'lerle.
0 atak IV'li (ve dolayisiyla daha dusuk CPli) bi Vaporeon, 15 atak IV'li bi Vapo'dan daha az damage yapar sonucta Water Gun ile.
Evet DPS falan baya onemli. O yuzden su anda oyunda en iyi atak yapan Pokemon Lick'li Snorlax, 2. Water Gun Vaporeon.
Gym defenderlarda (Gym'e biraktigin Pokemon) DPS'ten cok base power (atagin vurdugu guc) daha onemli cunku Gym'de otomatik savasan Pokemonlar yanlis hatirlamiyorsam 1.5 saniyede bir atak yaparlar. Cooldown'u 1.5 sn olan bi atak da yoktu sanirim. Yani bu durumda Wing Attackli (12 base power) bi Golbat, Bite'li (6bp) bi Golbat'tan daha iyi bi Gym defender olur (Bite daha fazla DPS mi bilmiyorum ama oyle varsaydim).
Ayni zamanda STAB diye bisey var. Same Type Attack Bonus. Pokemonun atagi kendi type'i ile uyusuyorsa Base Power 1.25 (veya 1.2ydi) ile carpilir. Sonuc olarak Golbat'in Wing Attack'i (flying) 15bp ile vurur, Bite (dark) 6'da kalir.
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Jolteon şerefsizdir
-Tapatalk-
Ne oldu yine :asd22:
Rainer yazmadın mi?Yav eevee candy kastım o kadar sonunda vaporeon yapacaktım tekrar yazdım gereken ismi jolteon verdi yine şerefsiz 902 cp bir de.
-Tapatalk-
Rainer yazmadın mi?