Pokémon Go Başlığı

bütün oyun hevesimi yağmaladınız blastois yakaladım sonunda 1200lük bişeydi şu dediğiniz çarpanlarına bölenlerine bakıyım dedim en uyuz pokemonunkinden bile düşüktü özellikleri. atom fiziğinede profosorluğunede lanet olsun dedim bıraktım

Reyiz botla bile doğru dürüst pokemon yakalanmıyor

Emekle çok zor be

Bu oyun bu kadar uzun sürmez, çok büyük yenilik yapmaları lazım. Tamam pokemon arama işi güzel ama savaşlar ve yerleri çok saçma ve sıkıcı . Bir noktadan sonra sıkılıyor ki ben de 20 level olmama rağmen sildim. Savaşlar bildiğin 6 yaşındaki çocukların internette oynadığı oyunlar gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

VS atılır.Üzebilir ama ;)

nr19BM.png

yok 29 level bu 40 levele kadar artacak candysi 5000de şuan 2.500ü geçer heralde

bende 14-15-14 yuzde 96lık vardı. en son tek basımlık bi işi kaldı 2135e anca geldi level atladıkça powerupı genişliyormuydu daha bilmiyorum tabi.
birde seninkine göre şöyle özellkleri var height 5,85 - weight 235 - attack - dragon breath fast - speciel attack -dragon pulse.

Olm sabah akşam bu oyunu mu oynuyon ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Virüs falan bulaşmasın makineye dikkat et bari. Orijinal çıkmamış daha ben oynamadım hiç

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birşey olmaz ya tek sıkıntı ban gibi gözüküyor,yersede oynamayız

Bot topluyor ara ara dönüp bakıyorum zevkli oluyor

2 tane Snorlax buldu lan bot

15-14-14 1771
15-9-13 2531

Keşke 2500 lik öyle olsaydı :D

Benim bot işleri boşladı oyun oynamaktan.isten eve geç geliyor , market alış verişi temizlik hakgetire.resmen bağımlı oldu ama geçen dikkat ettim sıkılmış yarım saatte bir kapatıyor oyunu hata veriyor

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Geri
Üst Alt