Pokémon Go Başlığı

Ulan 10k'lik yumurtadan Onix çıktı yapılır mı bu beee?

Neyse Gen2'nin gelmesini bekleyeceğim Steelix için :crushed:

PMXg8v.jpg

cia bu hesaplara bakıyormuş - YouTube

Şuan oyunu siliyorum iyi forumlar

Bu heriflere de bitiyorum vallah. Ehh herkesin telefonundaki Facebook uygulamasi da ayni yetkilere sahip senin telefonunda. Hatta bilgisayar/laptop da facebook arka planda acikken adamlar girdigin her siteyi takip edebiliyor diye birseyler dönüyordu bir aralar.

Akilli telefon kullanan insanlar bunlari kabulleniyor zaten otomatik olarak, telefonun herseyi apacik ortada yani uygulamalar icin.

Bu heriflere de bitiyorum vallah. Ehh herkesin telefonundaki Facebook uygulamasi da ayni yetkilere sahip senin telefonunda. Hatta bilgisayar/laptop da facebook arka planda acikken adamlar girdigin her siteyi takip edebiliyor diye birseyler dönüyordu bir aralar.

Akilli telefon kullanan insanlar bunlari kabulleniyor zaten otomatik olarak, telefonun herseyi apacik ortada yani uygulamalar icin.

Adamlarda ne uydular var

Telefona bile gerek yok

Aydın bu IV olayı nedir ya? CP daha önemli değil mi?

Attack-Defence-Stamina

Pokemonun görünmeyen özellikleri

Ben ona daha çok önem veriyorum yoksa Dragonite geliyor 2700-2800 ıv si düşük

IV si düşük olan pokemonları max cp ya ulaştırman zor
Bir de ileride teke tek olayı gelirse aynı cp u da adamla karşılaştığında adam tek skille eline verirse o işte ıv farkı oluyor .D

Son düzenleme:
Bulunduğumuz konuma yakın bir yer ayarlamak ban yeme olasılığını düşürür mü ? Mesela Ankara'da işlek bir yer

Son düzenleme:
90,100 IV kanalları paralı yaptılar artık iyi pokemon yakalamak zorlaştı yav

Welcome to PokéGO- Chat, rare spots! - for all things Pokémon GO hacking, spoofing, sniping and just about anything we can do to CATCH 'EM ALL! Remember we have RULES in place here - no posting in the #deleted-channel and #90plus_ivonly channels (and #donor_100iv for Donator/VIP ranked members) These channels are STRICTLY for coordinates only. You can review our rules in the #rules_and_announcements channel if you have any questions, please feel free to ask in the #helpdesk channel and someone would be happy to assist you! Looking to upgrade to a Donator or VIP rank? See the #donate channel for details. Gives you exclusive access to the #donor_100iv channel and many more benefits. Now go.. CATCH EM ALL!

Son düzenleme:
Attack-Defence-Stamina

Pokemonun görünmeyen özellikleri

Ben ona daha çok önem veriyorum yoksa Dragonite geliyor 2700-2800 ıv si düşük

IV si düşük olan pokemonları max cp ya ulaştırman zor
Bir de ileride teke tek olayı gelirse aynı cp u da adamla karşılaştığında adam tek skille eline verirse o işte ıv farkı oluyor .D
Bu IV dediginiz olaya nasil bakıyoruz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaslar korkunc bir ruya gorerek uyandim simdi

charmender benim cocugummus

kimi gibtiysem boyle 1 evlat nasip olmus

simdi gordum berbat 1 ruyaydi

ltf bu konu basligini yukarlarda tutmayalim

arkadaslar korkunc bir ruya gorerek uyandim simdi

charmender benim cocugummus

kimi gibtiysem boyle 1 evlat nasip olmus

simdi gordum berbat 1 ruyaydi

ltf bu konu basligini yukarlarda tutmayalim